نوبت به نفر بعد ، دوست عزيزم جناب نقاب رسيده كه ضمن تشكر و قدرداني از حضورشون دعوت مي كنم به سوالات ما پاسخگو باشند
نقاب
1- لطفا بيوگرافي خودتان را با سليقه خود بگوييد ؟ در مورد شغل و فعاليتهاي خود نيز توضيحاتي بفرماييد.
>>>بنده صابر هستم با نام کاربری "نقاب" ..که این نام کابری را بسیار دوست می دارم. جوانی هستم 19 ساله البته نزدیک به بیست........فعالیت اصلی بنده در حال حاضر ""تحصیل در رشته روانشناسي عمومي "" و همچنین بررسی اطراف و عشق ورزیدن به تمام انسان ها از هر نژاد یا سطحی...
2- از چه زماني و چگونه عضو تالار شديد لطفا به صورت كامل توضيح دهيد ؟
>>>عضویت بنده در این تالار اغاز وارد شدن در دنیای مجازی بود..در سال 1387 ...یکم مهر(روز تولدم)...به عبارتی می شود روز دوشنبه...وارد خانواده بزرگ همدردی گشتم..
بنده تا آن زمان به هیچ عنوان در هیچ دنیای مجازی فعالیت نداشتم ...بیشتر سعی می کردم در محیط واقعی با افراد ارتباط داشته باشم..
روز یک مهر (دوشنبه) برای اولین بار تصمیم گرفتم دنیای مجازی را تجربه کنم و بدین ترتیب وارد موتور جست و جو گر گوگل شدم و در همان ابتدا با فونت فارسی نوشتم ""همدرد"" که خوبشختانه مرا بسوی تالار معرفی کرد در اولین برخورد بدون مطالعه....ثبت نام کردم و تا حال در خدمت شما عزیزان هستم.(دیگه خیلی کامل شد)
3- با توجه به اينكه شما از اعضاي با سابقه تالار هستيد نظر خود را در مورد گرفتن حق عضويت از اعضاء بيان كنيد و نقاط مثبت و منفي آن را ذكر نماييد .
>>>اصولا ""حق"" خوب است...اما به شرطی که ناحق نشود. حق عضویت ...حقیست که به اعضا داده می شود تا در کنار محیط آرام(ناشی از همین گرفتن حق عضویت) و مطمئن.....هم سوالات خود را مطرح کنند و هم پاسخگویی سوالات باشند (راهنمایی)...
روند کنونی تالار را بسیار قبول دارم و معتقدم ما از یک مسیر ....وارد مسیر دیگری شده ایم که اصولا چنین مسیری وقتی با هدف "تخصصی بودن" طی شود ...در ابتدا مشکلاتی خواهد داشت ولی رفته رفته و با بالا رفتن میزان انعطاف اعضا ....دیگر مشکلی باقی نخواهد ماند.
4- به چه ميزان از فضاي كنوني تالار همدردي رضايت داريد و به عقيده شما تالار چه مراحلي را بايد طي كند تا به صورت تخصصي در خدمت اهداف متعالي آن باشد ؟
>>>همان کنونه که در بالا اشاره کردم فضای کنونی را بسیار می پسندم...فضایی فراهم شده است که اعضا نسبت به یکدیگر شناخت بیشتری پیدا کرده اند و دوستی ها و خواهربرادری ها هم عمیق تر شده است. تالار تنها به ""زمان"" نیاز دارد و در کنار این زمان سپری شده ""صبر"" هر یک از اعضا یکی از فاکتورهای موفقیت مسیر تالار خواهد بود.
5- اگر عضو تالار همدردي نمي شديد در حال حاضر در كجاي دنياي مجازي بوديد اگر مكاني بهتر از تالار همدردي سراغ داريد براي دوستانتان معرفي كنيد؟
نخیر..همان گونه که گفتم...زیاد اهل دنیای مجازی نیستم.. و اگر هم در سایت های دیگر اسم نویسی کردم تنها بخاطر همین مسئله بود که مشاهده کنم وضعیت تالار نسبت به دیگر تالارها و انجمن ها چگونه هست...که خوشبختانه افتخاری برای بنده هست که عضو کوچک این تالار هستم.
6- به نظر شما هم اكنون پاسخها و راهنماييهاي كه در تالار همدردي صورت مي گيرد به چه ميزان كاربردي و قابل استفاده است ؟
>>>سوال خوبی را مطرح نمودید...اصولا اعتقاد دارم راهنمایی ها کاربردی تر شده است ولی یک نکته را باید در راهنمایی ها رعایت کنیم....بنده همیشه و در لابه لای نوشته های خود مطرح می نمایم که """به نظر بنده""......یعنی اینکه این نظر بنده ""قطعیت"" ندارد.. پس ما و خود بنده هرگز نباید نظر قطعی را در مورد مشکلی بیان نماییم. مگر اینکه دارای تخصص در رشته و مشکل مربوطه باشیم.
7- گاهي موارد برخي از اعضايي كه مشكلشان را مطرح مي كنند با وجود راهنماييهاي خوب شما و ساير دوستان راه خود را در پيش گرفته و باز بر سر مشكل خود اصرار مي ورزند در اين مورد چه نظر و احساسي داريد؟
خوب حتما راهنمایی های بنده یا سایر افراد ان فرد را قانع نکرده است...
ولی معتقدم فرد مشکل دار ابتدا باید ""خود" را بپذیرد تا بتواند ""نظر دیگران"" را هم پذیرا بوده و ان را بکار گیرد....در اکثر موارد هم مشاهده می شود که در واقع مراجعی مشکل خاصی ندارد و تنها از طریق مطرح کردن مشکل....قصد دارد دردودل کند و فشارهای روانی خود را کاهش....
8– در طي اين مدت فعاليت و حضور در تالار آيا شده از خواندن مشكلات ديگران ناراحت شده باشيد ؟ در كدام تاپيك بيشتر تحت تاثير قرار گرفتيد ؟
بله....شده و بسیار هم اتفاق افتاد ه است...ولی سعی کرده ام در مشکلات دیگران غرق نشوم زیرا ان وقت توان و انرژی لازم را برای کمک نخواهیم داشت.بیشتر همدل هستم تا همدرد... راستش اکثر کسانی که تاپیک باز کرده اند در یاد ما هستند و همواره آنان را دعا می کنیم.
9- لطفا در زمينه هاي ذيل نمونه هاي بارزي از شخصيتهاي مختلف تالار كه فعاليت سازنده و مفيد دارند براي هر بخش يا انجمن مثال بزنيد :
بخش تخصص مشاوره ازدواج و خانواده :
بخش آگاهي ها و مهارتها :
بخش تجربه هاي فردي :
بخش هاي مديريتي و نظارتي تالار:
بخش آرامش :
بخش ادبيات و عرفان :
>>>اگر بگویم تمام اعضا به اندازه و توان خود در هر یک از انجمن ها فعالیت داشتند اغراق نکرده ام....بنده شخصا از تمام اعضایی تالار تشکر می کنم و با سپاس فراوان می گویم ""خسته نباشید عزیران""
نمونه ای از افراد را هم که از ابتدای تالار تا حال فعالیت سازنده ای را داشتند نام می برم::
کیوان گرامی....آرمان 26....لرد حامد....و همه همه که حضور ذهن ندارم...از تمامی شما عزیزان سپاسگزارم.
10- با شنيدن هر يك از كلمات ذيل يك جمله يا توصيف بگوييد .
مدير همدردي : من آواره ترین مرد دنیا بودم... و تو گفتی که می خواهی سرزمینم باشی... وعده های شیرنت ان چنان در من اثر کرد..........که حالا مجبوری....سرنگ انسولینم باشی!!! (تکیه گاه ما)
كيوان : بی صبرانه در انتظارم تا. زمان سالخوردگی ات فرا برسد! شاید در پیری کمتر "دوستت" داشته باشم.(دوستش دارم)
طاهره: برایشان دعا می کنم..هر بار که پرنده ای را می بینم.هر بار که مردم بی تفاوت از کنارم می گذرند و هر بار که نفس می کشم.(فردی اگاه و بسیار خوش زبان)
فرشته مهربان : به همه می رسد حتی اگر دیوارچینی بین دستانمان باشد.(هم نوع دوست و مهربان)
آرمان 26: ببخش اگر ناخواسته از تو دور می شوم. دلواپست می کنم. خانه ای سوت و کور می شوم. تو به دیدن من عادت نکرده ای. من به نبودن تو عادت نکرده ام. به خدا مجبور می شوم.(همیشه دلتنگش می شوم.خونگرم و اهل دل)
گرد آفريد: قرارمان بود سال بعد....حیاط همین تالار بد....خوب شده ایم همه .تالار بیشتر. کجایی؟(استاد بنده)
shad: پاک ترین هوای دنیا..هوایی است که در وجود اوست!چون که هر لحظه دلمان هوای او را می کند.(دلسوزترین عضو تالار)
محمد ابراهيمي : بوسه می زنم بر انگشتی که می نویسی. و تبریک می گویم به آن صداقتی که در حرف هایت داری.(صادق ترین عضو تالار)
ani: آنگاه که ناامیدی گام هایم را...آنگاه که تردید نگاهم را... و آنگاه که ترس وجودم را فرا می گیرد..به او پناه می برم.(مادر همه هم تالاری ها..نمونه زنی شیر دل)
rsrs1380: آینده بسیار روشن است! این فال را پزشک(rsrsr)..از نقش های ته شیشه آزمایش خونم گرفته.(اینده نگر و پرتلاش)
شيلا : بیشتر از آنچه فکر می کنم خوب است..او هست که هیچ وقت به هیچ چیز بد..فکر نمی کند(مثبت اندیش)
نيلوفر 25 : امواج زندگی را با اغوش باز پذیرا است . حتی اگر گاهی او را به قعر دریا ببرد. (خواستار تحول و انعطاف پذیر)
philosara : ساعت از نیمه گذشته است و من به این می اندیشم:: ""دلیل این همه وابستگی تو به فلسفه چیست؟"(تحلیل گر..وفیلسوف)
ester7: امیدواری در چشمانش می درخشد و مهربانی در قلبش موج می زند(امیدوار و مهربان)
m.mouod: تنی که جا می ماند و اویی که می رود آنجا که خدا می داند.(خدا دوست)
ساير اعضاي تالار همدردي : بوسه می زنم بر دستان هر یک از اعضای محترم تالار و صادقانه می گویم من هر چه دارم از مهر و بزرگواری انان است...هیچ گاه تلاش تک تک انان را فراموش نخواهم کرد.
نقش ( خانواده در پشرفت شما ) : خانواده در همه حال راهنمای من بوده اما نه راهبر من.
نفش توكل در زندگي شما : سخت است ....ولی سخت تر این است که ........خدا می داند!!!
معنويت : شیوه خاصی را برای خود دارم و همچنین مسیر متفاوتی که مرا هدایت می کند به آنچه معنویات می خوانیم
قانونگرايي : بسیار پایبند اصول هستم
علم و دانش : خوب است به شرطی که در زندگی بکار گیری.
در آخر اگر حرف نگفته اي داريد با گوش جان مي شنويم :
تا بحال هم بیش از حد سخن گفتم....ولی دلم نمی آید حرفی نزنم...:
دوستان و بزرگواران و خواهران و برادران من.......ما هر یک موجودی هستیم زنده....در واقع زنده ایم چون می خواهیم زندگی کنیم....هر کس این مسیر را می پیماید ولی در این راه دو عامل و ویژگی زندگی را شیرین تر و پربارتر می سازد..ان دو ویژگی چیزی نیست به جز "صبر" و "فرو بردن خشم""....
دوستدار تمام اعضای تالار نقاب(صابر)
از زحمات دوست بزرگوار خود آرمان 26 هم سپاسگزارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)