1- رویش عشق سرآغاز کتاب من و توست * گوش کن* این صدای دل یک بلبل مست* در تمنای گلیست
برای کسی که تازه عاشق شده اشعاری از این دست بیش از پیش او را بسوی دام عاشقی می کشد و در واقع او را به وادی هل می دهد.
2- این چه عشقیست که من در دل دارم... من از این عشق چه حاصل دارم.....می گریزی ز من و در طلبت... باز هم کوشش باطل دارم
بعضی وقتها عشق یک طرفه با گوش کردن به اشعاری چون این نمونه کم کم رنگ می بازد و فرد تلاش می کند بیش از این خود را در تحقیر نبیند.
3- نه حاضر به گفتن از دل منم /... نه از من یه لحظه غافل تویی.. هردوتا فقط مست نگاهیم...لحظه ها می گذرن هردو چشم به راهیم..ببین غرور ما رو چه دور از هم نشونده... تو این سکوت یه دنیا حرف نگفته مونده
کسی که به هر دلیلی عشقش را پنهان می کند ممکن است با خواندن این اشعار ترغیب شود که دیگر سکوت بس است و بهتر است عشق را هویدا کند.
4- من تمام هستی ام را در نبرد با سرنوشت* در تهاجم با زمان* آتش زدم...کشتم* من به عشق منتظر بودن...همه صبر و قرارم رفت... بهارم رفت...عشقم مرد....یارم رفت...
برای این دسته که از بی وفایی می نالند خواندن این اشعار بسیار خطرناک است چون هر لحظه به سمت نا امیدی پیش می روند و احساس می کنند که دنیا دیگر تمام شده و دیگر راه نجات و امیدی نیست.
5- یه دختر تنها....یه آسمون تردید....به هرکسی دل بست...ازش خیانت دید
خواندن این شعر نیز افرادی را که دل به روابط زیادی خوش نموده اند و سپس شکست خورده اند بیش از پیش به سمت نا امیدی می برد.
6-در طلوع قشنگ آرزوهایم... غروب سرد رؤیاهایم را ندیدم...چرا درخشش چشمانت این را به من نگفت... که جاده عشق تو روزی به پایان خواهد رسید
در مورد کسانی که از عشقشان جدا شده اند یا قصد دارند که جدا شوند اشعاری از این دست فقط حس پوچی را القا می کند و بهتر است با اشعاری مأنوس شوند که بیشتر آنها را به زندگی دوباره امیدوار سازد.
7- لحظه دیدار نزدیک است.. باز من دیوانه ام مستم... باز می لرزد دلم، دستم.. باز گویی در جهان دیگری هستم.. لحظه دیدار نزدیک است
در مورد کسانی که با عشقشان رابطه دارند خواندن اشعاری از این دست مدام انها را در رابطه شان بالا و پایین می برد. گاهی با خواندن شعری بیش از پیش عاشق می شوند و گاهی نیز ناگهان فارغ
8- عزیز هم قسم مگر.. که مرگ من تو را دگر... ز قلب من جدا کند...فدای چشم مست تو... اگر به راه عشق تو ... خدا مرا فدا کند... ای نفسهای تو عاشق... ای تو خوب موندنی... زنده ام با نفس تو ... تو همیشه با منی
کسی که موفق به رسیدن به معشوق شده با خواندن اشعار عاشقانه بیش از پیش می تواند عشق را دائمی کند و ان را در دل جاودانه
9- این یکی رو بلد نبودم..
10- آه ای دل غمگین که به این روز فکندت... فریاد که از یاد برفت آن همه پندت... ای مرغک سرگشته کدامین هوس آموز... بی بال و پرت دید و چنین بست به بندت
کسی که از بدقلقی معشوق یا عاشقش می ناله همینطوری ناراحت و افسرده هست دیگه چی برسه به اینکه این طور اشعاری هم بخونه
11-نیست رنگی که بگوید با من...اندکی صبر سحر نزدیک است.. هردم این بانگ برآرم از دل... وای این شب چقدر تاریک است..
این اشعار در افرادی که مانعی بر سر راهشان است باعث می شود که نتوانند راه تازه ای برای حل مشکلشان بیابند و دائم در ناراحتی موانع موجود دست و پا بزنند.
12-زیباترین لباسم را می پوشم.. با سبدی پر از ترانه.. به دیدنت می آیم.. افسوس.. بهم رسیدن من و تو خواب و خیالی بیش نیست
کسانی هم که دسترسی به معشوق ندارند اگر شعری همچون این شعر را بخونن رفته رفته از رسیدن به عشقشون مأیوس میشن اما اگر به اشعار امیدوارانه و عشقولانه روی بیارند روزبروز امیدوارتر میشن..

علاقه مندی ها (Bookmarks)