سلام دوباره:
دوست گرامی ..ادامه مطلب شما را مطالعه کردم و همچنان بیان می کنم که این ارتباط کاملا اشتباه است و به هیچ عنوان بر پایه ..عقل و منطق و درایت نیست...هیچ سود و ثمره ای از ادامه این ارتباط ایجاد نخواهد شد و تنها چیز افزایش تنش ها و پیامد ان مشکلات فراوان تری است که نمی شود جلوی اثار مخرب ان را گرفت.....
با توجه به اینکه این خانواده خود با درایت با مشاوران صحبت کرده اند و راه های ممکن را طی کرده اند..ادامه این مسیر نشان دهنده تنها فرسایش بیشتر روح دو طرف است..این ارتباط اصلا بر پایه علاقه نیست تنها یک وابستگی مفرط است که این دو فرد به علت مدت زمان طولانی ارتباط نسبت به هم پیدا کرده اند و بر مبنا عشق نیست...
و هیچ یک از ثمرات ازدواج که همانا رسیدن به تعالی روحی و معنوی زوجین است رخ نمی دهد و نهایتا اگر به ثمر بنشیند هم بعد مدت کوتاهی قطع خواهد شد..
تردید...بدبینی ..سو ظن .این خاطرات به سختی فراموش می شود و چه بسا بعدها بیشتر هم می شود...
اگر خانواده دختر خانم آینده و سلامتی دخترشان برایشان اهمیت دارد به نظر اینجانب با قاطعیت باید این رابطه را قطع کنند بدون ترس از سایر اتفاقات چون سرنوشت دختر جوان آنان مهمترین چیز است..و ایشان مسئول این همه اشتباهات پسر و عدم کنترل رفتار وی تیستند.....
البته این تنها نظر من است ..این رابطه با قطعیت کامل باید جلوگیری شود و سپس با کمک از مشاوران حضوری اقدام به بازسازی روحیه خانم شده و دوباره با خود سازی خود را برای زندگی جدیدی اماده کند.........
ادامه مسیر هیچ چیز جز تبعات سو ندارد...
موفق باشید..........![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)