سلام خدمت آقای مدیر
راست می گید.. نگفتم. خوب مطمئنا همینی که شما می گید بوده و منم تایید می کنم. گوش می کردم. اشک می ریختم. خواب بودم. نمی فهمیدم احساساتم کاذب هستش.. به خودم تلقین می کردم. انگار همونی که اینا رو واسم می خوند می گفت آره تو خیلی عاشقی و ناراحت و .... و برام قشنگ جلوه می دادش. تو حساب نبودم خودشم یارو چقدر گیج بوده و .. . راست گفتن که مواظب باشید کی داره رو فکرتون کار می کنه و ..
حالا راست حسینی آقای مدیر.. قبول دارید که ما تو تئوری خیلی قشنگ همه چیز رو قبول داریم و تو عمل نه!؟ می گیم آدم عاشق باید تحرک داشته باشه.. از اینا دوری کنه.. اما تو واقعیت می بینیم چیز دیگه ایه.. خواه ناخواه عاشق پیشه ها می رن طرف این چیزا .. عقل از سرشون می پره.. کاریش هم نمی شه کرد. ما که معصوم نیستیم!! ما جوون قرن 21 هستیم! عشقی و احساسی.. خیلی هم کم تومون کسی پیدا می شه که حرفای شما و متخصصای دیگه رو گوش بده.. اما من یکی استثنا هستم حالا!!!! چون واقعا بهتون اعتماد کردم و ..
بگذریم.. حالا نظرمو می خواید.. آره منم می گم درست نیست و آدم باید تا می تونه از چیزایی که احساسشو تحریک می کنه تا جایی که نتونه تصمیم عقلی بگیره دوری کنه.. از جمله این سوزنامه های عشقی . . ! !

علاقه مندی ها (Bookmarks)