دوست عزیز ff_noshi خیلی خوب و منطقی گفتی ادم باید کلاه خودش را قاضی کنه و از مغزش کمک بخواهد
راستش من خیلی وقتها خود ارضائی می کردم چون می خواستم خودم را از دیگر پسر های اطرافم بی نیاز کنم. حدودا همواره در اطراف من کسانی بودند که شرایط دوستی را داشتند و می خواستند با من دوست بشوند ولی چون من از دوست دختر شدن بدم میامد می خواستم خلا زندگیم را این شکلی پر کنم البته این به من کمک کرد و تا اندازه ای من را از یک اشتباه بزرگ تر نگه داشت ولی حالا می فهمم که از طرفی هم اثر منفی داشته چون باعث می شد که من به صورت اساسی به این نیازم فکر نکنم!
ذات ادم به گونه ای هست که تا با نیازش گلاویز نشه نمی تونه انرا حل کنه! خود ارضائی یک سوپاپ هست تا نیاز جنسی به حد خطرناک نرسه. ولی شاید بهتر باشه که این نیاز طبیعی ادم به حد ماکزیممش برسه چون شاید اون موقع ادم به طرف حلش اقدام کنه. درست مثل حالای من! دیگه به جای اینکه فکر کنم که پسر های اطرافم بدرد نخور هستند، به فکر راه حلی بیافتم که تا می توانم حداقل یکیشون را تا جایی که می توانم به خواسته های خودم نزدیک تر کنم. من الان حتی به افرادی که قبلا ردشان می کردم هم فکر می کنم و امید دارم که شاید بتوانم با صحبت کردن با انها، حداقل یکی از انها را تا جایی که می توانم اصلاح کنم. و با عقاید خودم همسو کنم.
امیدوارم خداوند به همه ما کمک کنه و دست همه ما را بگیره

علاقه مندی ها (Bookmarks)