یکی از دوستانم دانشجوی دکتراست و در موقعیت ازدواج هست ، آدم مذهبی ای هم هست و مطالعات خوبی هم داره ، موردی برای ازدواج به او معرفی شده بود که از قضا من هم به علت رابطه خانوادگی می شناختمشون از دوستم پرسیدم که چرا مخالفت می کنه ، گفت فلانی زیادی خوبه !!! من یکی می خوام که اهل شوخی و بگو بخند باشه !( توی خونه )
الان که صحبت های خانم النا را شنیدم به یاد اون مساله افتادم ، خانم النا متاسفانه نوع دید اشتباهی که در بین افراد جامعه و خصوصا افراد مذهبی به مسائل جنسی رایج شده است و سابقه ذهنی شما از این مساله باعث چنین دیدی در شما شده است ( به نظر من ) و به نظر من اون چه غیر طبیعی است احساسات شما می باشد!!!
اگه احساس گناه است که آزارتان می دهد بد نیست نگاهی به احادیث و روایات زناشویی بیاندازید
اما این که گفتید دوست دارید به خاطر شخصیتتان مورد احترام واقع شوید این مساله کاملا طبیعی است و همسرتان هم به خاطر شخصیتتان شما را انتخاب کرده است و نه به خاطر ... چرا که در غیر این صورت می تونست هر انتخاب دیگه ای داشته باشد ! همسرتان شما را به خاطر شخصیتتان دوست دارد و می خواهد و این ناراحتی شما کاملا بیجاست !
خدایی که انسان را آفریده مقدر کرده که مرد و زن در کنار هم به آرامش و کمال برسند ، این آرامش در تمامی جنبه های زندگی است هم نیازهای جسمی و هم نیازهای روحی سعی نکنید نیازهای خودتون را محدود کنید سعی کنید در آرامش و کمال یکدیگر به هم کمک کنید

ولی باتوجه به شرایطی که من داشتم هضم این مسائل برام دشواره. دوستان به نظر شما سفر دو نفره اونم در این دوران بلامانع است؟ البته با در نظر گرفتن شرایط هر دومون

[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)