به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21
    عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,544 در 2,270 پست

Array

RE: صورت یا سیرت؟

فیلوسارای عزیز
    بله حق با شماست ،من اعتقاد ومذهب رو هم معنا گرفتم وفکر کردم چون میخواید دل خانوادتونو هم بدست بیارین اعتقادات (مذهب) رو اولویت اولتون آوردید. البته عمدتا تو معیارهای ازدواج وقتی میگن فلانی معتقده برداشت میشه که مذهبیه. شاید یه غلط مصطلح باشه.اما تعریف دقیق همینه که شما میگید.
    همیشه همینطوره که کل منظور خودمونو نمیشهبا کلمات منتقل کرد. اما درمجموع حرف من اینه که "صورت زیبا هم مهمه ، طرف باید تو دل برو باشه" این یه حداقله. اما سیرت زیبا اولویت بالاتری رو به خودش اختصاص میده.
    جدولو هم چشم ،
    یادم میاد که اون جدول رو برا خودم درست کرده بودم ، با خودکار نوشتم و 8 -9 دختری که رفتم خواستگاریشون براملاکهای مختلف نمره دادم و تحلیل کردم و... خلاصه یه تجربه خوبی از اون دارم که شاید بعدا تو تاپیک "ازدواج" اونو بیارم.

2. 2 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (یکشنبه 18 مرداد 88)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

فیلو سارای عزیز !
    تشکرها گاهی به خاطر بخشی از سخنان یک فرد هست نه همه آن ، مثلاً از سخنان کیوان این بخش مد نظرم بوده :
    دوستان عزیز اگر همه اطرافیان دختری یا پسری را بعنوان فرشته تعریف کردند ولی در نظر شما خوب جلوه نمی کند و با معیارها و فاکتورهای شما همخوانی ندارد هرگز با آن فرشته ازدواج نکنید
    اما در خصوص آنچه با آن مواجهی ، عزیزم ، تو قلبت عایق بندی شده ، اما یادت باشه طرف مقابلت رو هم به این موضوع متقاعد کنی که نباید پای احساسات وسط بیاد ، و وقتی شما برای کسی مطلوبی قطعاً نظرش را جلب کرده ای و ، این تو هستی که نیاز به شناخت بیشتر داری ، پس از روشها و فکتورهایی که وابستگی برای طرف مقابلت پیش نیاره استفاده کن تا شناختت کامل بشه .
    نکته نهایی این که هرگز عجله نکن و سعی کن برای شناخت و اطمینان هر چقدر وقت نیاز داری این وقت را اختصاص بدهی ، اما مواظب باش دچار وسواس نشی .

موفق باشی

4. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (یکشنبه 18 مرداد 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

سلام
    من ضمن اینکه از گفته های کیوان تشکر کردم . نظرات دیگر دوستان رو هم مبنی بر اینکه سیرت مهمتره ( و خودتون هم گفتید ) قبول دارم . ولی مساله اصلی شما الان صورت هست . بنظرم زمان میتونه به شما کمک کنه شما الان در حال شناخت هستید . اگر بعد از دادن زمان کافی دیدید این فرد من حیث المجموع باب طبع شماست که مبارکه و گرنه توی هر مرحله که دیدید نه این نمیتونه همراه همیشگی شما باشه ( به هردلیلی چه سیرت چه صورت چه قد چه دلایل عقلانی و چه دلایل احساسی و دلی ) رابطه رو قطع کنید . فقط توصیه من اینه که قاطع تصمیم بگیرید ؛ وقتی بگید آره یا نه که تردیدی ها کنار رفته باشند .
    موفق باشید

6. 3 کاربر از پست مفید digitalman تشکرکرده اند .

digitalman (دوشنبه 19 مرداد 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 91 [ 10:54]
    سطح
    82
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 244
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,060

تشکرشده 3,145 در 958 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    فیلو سارای عزیز !
    تشکرها گاهی به خاطر بخشی از سخنان یک فرد هست نه همه آن ، مثلاً از سخنان کیوان این بخش مد نظرم بوده :
    دوستان عزیز اگر همه اطرافیان دختری یا پسری را بعنوان فرشته تعریف کردند ولی در نظر شما خوب جلوه نمی کند و با معیارها و فاکتورهای شما همخوانی ندارد هرگز با آن فرشته ازدواج نکنید
    عزیزم، منظور من هم همین جمله بود که فرشته عزیز بهش اشاره کردن..

همه انسانها مثل هم فکر نمی کنن، بعضی از معیارها خیلی اساسی هستن، من نمیدونم که ظاهر جزء کدوم یک از معیارهای شماست، مثلا برای خود من اینکه فرد مورد نظرم سیگاری نباشه خیلی مهم بود، یعنی اگه از هر لحاظ مثبت بود نمی تونستم سیگاری بودنش رو نادیده بگیرم، چون این یکی از معیارهای اساسی من بود، اون هم به این خاطر بود که اعتقاد داشتم و دارم کسی که برای سلامت خودش ارزشی قائل نیست برای زندگی من هم ارزشی قائل نخواهد بود.
    حالا شما باید ببینید این معیار شما تا چه حد براتون مهمه، تا چه حد بودنش حیاتیه، یه وقت نشه که حسرت بخورین..
    همه چیز رو بسنجید، نمی تونم بگم که قیافه تکراری میشه، چون هنوز برای خودم این اتفاق نیفتاده.. ظاهر خوب یکی از خواسته های شماس..

عزیزم به همه خواسته هات فکر کن..

8. 5 کاربر از پست مفید shad تشکرکرده اند .

shad (یکشنبه 18 مرداد 88)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array

با سلام.
    philosaraگرامی فرشته مهربان نوشته اند بخشی از سخنان یک فرد؛
    ما ,منظورم دوستانی هستند که در این تاپیک نظر داده اند؛ کاملا" شما را نمیشناسیم ؛اگر شناختی باشد در حد پایینی است ؛و هیچ گونه شناختی از طرف مقابل شما نداریم,پس نباید انتظار داشت که کل نوشته های ما لپ کلام باشد؛بنده در مورد نوشته های خود بگوییم که فقط روی یک مورد نظر نداده ام ؛و این طبیعی است چون شناخت نداریم.
    از طرف دیگر در دنیای مجازی گاهی اوقات شرایط طوری است که امکان انتقال پایین است؛منظور همان نوشتها است.
    بدین خاطر شما احساس تضاد میکنید,از طرف دیگر یکسری از دوستان متأهل هستند و یکسری مجرد.
    توصیه میکنم
    در بین نوشته های دوستان یک جمع بندی داشته باشید؛

و اما....
    در پست قبلی متنی که پر رنگ است مد نظر من بود
    نقل قول نوشته اصلی توسط keyvan
    دوستان عزیز اگر همه اطرافیان دختری یا پسری را بعنوان فرشته تعریف کردند ولی در نظر شما خوب جلوه نمیکند و با معیارها و فاکتورهای شما همخوانی ندارد هرگز با آن فرشته ازدواج نکنید

من خلاصه وار خدمت شما عرض میکنم؛ حرف مردم و دوست و خانواده و فامیل همه اینها را کنار بگذارید؛و به ندای درون خود گوش کنید, به خاطر حرف مردم ازدواج نکنید؛نظر خود شما مهم است .فکر کنید که چه کسی را برای ازدواج مناسب میدانید, در این فکر کردن هم باز توصیه میکنم؛این خواستگار را از ذهن خود بیرون کنید ؛یعنی فکر کنید که ایشان به خواستگاری شما نیامده اند؛تا آزادانه فکر کنید

shsdگرامی خیلی زیبا نوشته اند:
    شما باید ببینید این معیار شما تا چه حد براتون مهمه

هیچ فردی ؛کل خصوصیات ظاهری و باطنی اش ,طبق خواسته ما نیست, همیشه در قبال یک نقطه مثبت یک منفی هم وجود دارد..

مادر گرامی شما هم به ندای درونی خود گوش داده اند و نظر خودشان مهم بوده است, و آن را قبول دارند ,خیلی زیاد,

10. کاربر روبرو از پست مفید keyvan تشکرکرده است .

keyvan (دوشنبه 19 مرداد 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 خرداد 90 [ 12:56]
    سطح
    32
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 22 در 11 پست

Array

سلام عزیزان
    بنده تاپیک را کاملا مطالعه نکردم این پست را جهت یک پرسش شخصی ارسال می نمایم: (با عرض پوزش)
    قد کوتاه چه قدیست و قد بلند چه قدی؟ شما چه قدی را می پسندید؟ (نظر شخصیتان خصوصا فیلو سارا)
    خیلی ها به من می گویند قد بلند اما شخصا باور ندارم و بنظرم متوسط هستم البته قد مسئله ایست نسبی مثلا در خانواده ی پدری و مادری ،قد من قد قابل قبول و کاملا مناسبیست اما در اجتماع من افراد بسیاری را می بینم که از من بسیار قد بلندتر هستند و تعداد این افراد هم کم نیستند...
    چند بار متن هایی را نوشتم و پاک کردم آخر هم نشد بگویم... ای کاش می دانستیم از کجا آمده ایم و به کجا می رویم و چرا می رویم...
    موفق و شاد باشید.
    یاعلی

12. کاربر روبرو از پست مفید Y.A.S تشکرکرده است .

Y.A.S (چهارشنبه 28 مرداد 88)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اسفند 89 [ 16:24]
    سطح
    50
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,677

تشکرشده 1,685 در 458 پست

Array

[align=justify]Y.A.S عزیز

ممنون از توجهتون. ای کاش چیزهایی که نوشتید رو پاک نمی کردید. فکر می کنم مسائلی بودند که بهشون نیاز دارم.

گاهی ما فراموش می کنیم از کجا آمده ایم و به کجا می رویم و چرا می رویم. من حقیقتا خودم رو مدیون دوستی می دونم که بهم یادآوری کنه. و اصلا یکی از بندهای تعریف "دوست" برام همینه.

گاهی یک جمله شخصی رو نجات می ده.

در مورد قد که پرسیدید، این کاملا بستگی به سلیقه شخص داره. من و خواهرم رو براتون مثال می زنم. من 157 و خواهرم 158 ه. خواهر من آقایونی که بیش از 170 هستند رو نمی پسنده.

اما من همیشه خودم رو بلند تر از بقیه می بینم، دست خودم هم نیست! مثلا همین چند وقت پیش با دوستم صحبت می کردیم، نمی دونم چی شد که بین حرفهام به قدش اشاره کردم. اون هم اونقدر به مسئله گیر داد که فهمید من فکر می کنم قدم از اون بلند تره. بعد کشیدم جلو آینه قدی، و من تا 10 دقیقه نمی تونستم چشم از آینه بردارم!! چون کسیکه همیشه فکر می کردم تا پیشونی منه، حدود 10 سانت از من بلند تر بود!!!!

قبلا هم چند بار این جریان پیش اومده، مثلا دوستی که فکر می کردم "یک ذره" از من بلند تره، فهمیدم 168 ه!

و این مسئله در مورد آقایون خیلی بدتر می شه. من مردی که 185 باشه رو طبیعی می دونم، و کوتاه تر از اون به نظرم قد کوتاه میاد. مردی که 170 باشه رو صد درصد کوتاه تر از خودم می بینم.

البته الان یک مقدار این حس رو تعدیل کردم. یعنی این حس رو ریشه یابی کردم، و حالا با 180 هم می تونم کنار بیام.

شاید این ریشه یابی هم براتون جالب باشه:

بعد از کنکاش و مراقبه فراوان، بالاخره برام روشن شد که دلیل این حالتم (علاوه بر اینکه خودم رو بلندتر از آنچه هستم حس می کنم) اینه که دلم می خواد طرفم محکم و قابل اطمینان باشه. کسی که بشه بهش تکیه کرد. یک "مرد"، مثل کوهه! محکم، سربلند، و متین. این چیزیه که بهش می گم "قدرت".

و برای من این خصوصیات توام با قد بلند اون شخص بوده.

همونطور که گفتم این حالت رو تعدیل کردم اما چون درم ریشه داره هیچوقت کاملا بی خیالش نشدم، چون "ممکنه" نتونم طرفم رو کاملا تحسین کنم، و این ظلمه به اون شخصی که می خواد همسرم بشه.

این جواب سوالی که شما ازم پرسیدید. ولی این تاپیک کلا در مورد چهره بود.

نتیجه این تاپیک رو هم ننوشته بودم، و پست شما یادآوری خوبی بود.

خدمت همه دوستان عزیزم عرض کنم که در نهایت تصمیم گرفتم یک مقدار به خودم فرصت بدم، و از شناخت بیشتر و کامل تر امتناع نکنم. البته همونطور که فرشته مهربان سفارش کردند کاملا برای طرفم جا انداختم که نباید روی من حساب کنه. و صادقانه براش توضیح دادم که چه مشکلی وجود داره.

بعلاوه یک نکته دیگه رو هم در نظر داشتم و اون اینکه کلا هرکسی رو که برای ازدواج مطرح می شه، من شدیدا نسبت به چهره ش واکنش منفی نشون می دم. حتی یک مورد هم یادم نمیاد که به دلم نشسته باشه، حتی کسانیکه از نظر دیگران 20 بوده اند! در حالیکه در موارد عادی اصلا متوجه صورت افراد نمی شم!

خلاصه اینکه فکر کردم شاید زمان باعث بشه...

Y.A.S عزیز در این تاپیک اصلا در مورد سیرت صحبت نکردیم، فقط صحبت در مورد صورت بود. خواهش می کنم فکر نکنید که آدم ظاهر بینی هستم چون دلم نمی خواد در موردم اشتباه کنید. باور کنید اگه می خواستم براساس ظاهر اشخاص تصمیم بگیرم، و به باطنشون بی اهمیت بودم، تا این حد در مورد ازدواج سخت گیر نمی شدم. اما می دونم که ظاهر طرفم هم باید به دلم بشینه، چون می دونم همسرم انتظار داره در نظر من بهترین باشه، حتی از نظر صورت، نه فقط سیرت.

ani ، فرشته مهربان ، Y.A.S ، eferia ، digitalman ، keyvan ، BABY ، و صبا_2009 عزیزم، از اینکه در این مورد بهم کمک کردید، صمیمانه ازتون تشکر می کنم. همه توصیه هاتون رو در نظر دارم، و امیدوارم موفق بشم درست ترین تصمیم رو بگیرم.

[/align]

14. 2 کاربر از پست مفید THEN تشکرکرده اند .

THEN (پنجشنبه 29 مرداد 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 15 خرداد 90 [ 12:56]
    سطح
    32
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 22 در 11 پست

Array

سلام بر فیلو سارای گرامی
    خانم سارا از آنجا که تاپیک را تمام شده می دانید من فقط گریزی کوتاه(با توجه به اینکه دیگران را کوتاه می دانید!) بر مطلب مورد نظرم خواهم داشت و تحقیق درباره ی مسئله را بعهده ی خودتان می گذارم اگر هم خواستید می توانید میل یا پیام خصوصی بدهید.
    قد نامتناسب با همسر آینده می تواند بسیار در زندگی مشترک مشکل ساز باشد:
    1) از بین رفتن اعتماد بنفس
    2) لذت نبردن کافی از رابطه ی جنسی برای هردو طرف
    3) کمرنگ شدن علاقه
    4) از بین رفتن برخی شرایط برای ابراز محبت و رابطه ی جنسی
    5) مشکل با اطرافیان
    6) شکاک شدن
    و...
    اینها از جمله مسائل احتمالی هستند گرچه ممکن است بسیاری هم اتفاق نیوفتند...
    موفق و شاد باشید.
    یاعلی

16. کاربر روبرو از پست مفید Y.A.S تشکرکرده است .

Y.A.S (جمعه 31 تیر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اسفند 89 [ 16:24]
    سطح
    50
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,677

تشکرشده 1,685 در 458 پست

Array

[align=justify]دوست عزیز،

اولا لحن صحبت و کلماتی که استفاده کرده اید، زننده اند و بی پروا انتخاب شده اند. در این مورد لطفا بیشتر دقت کنید، چرا که "حجاب" نه فقط برای جسم که برای زبان هم تعریف می شود.

دوما همونطور که دوستان هم اشاره کردند، این مسائل سلیقه ای هستند و درست ترین کار اینه که به قلب و منطق خودمون و طرف مقابل رجوع کنیم و ببینیم آیا می تونیم به وجود هم (از هر لحاظ) افتخار کنیم، یا نه. (این نکاتی که شما مطرح کردید هم نشان دهنده سلیقه و نظر شماست، و بنابراین باید "حتما" در انتخابتون این مسائل رو در نظر داشته باشید).

موفق باشید.[/align]

18. کاربر روبرو از پست مفید THEN تشکرکرده است .

THEN (پنجشنبه 29 مرداد 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

هرچقدر كه عقلاني بي انديشي در نهايت اين دل است كه صحه به تأييدات عقلاني ات خواهد گذاشت.

يك هفته براي آشنايي بيشتر كم است.
    اگر بيشتر با او در ارتباط باشيد مي توانيد متوجه شويد كه چهره ايشان در نظرتان عادي مي شود يا خير.
    بايد ميزان عدم علاقه تان به ظاهرشان را خودتان بسنجيد كه البته در اين مورد نمي توانيد از عقلتان استفاده كنيد و ناچاراً بايد دست به دامان حرف دلتان شويد.

بايد تمامي معيارهاي خود را در كفه ترازو بگذاريد و ببنيد كه تا چه ميزان ظواهر اين فرد برايتان حائز اهميت است و تا چه حد مي توانيد با اين مسائل كنار بياييد. آيا مسائل اعتقادي در ذهن شما اهميت بيشتري دارد يا ظواهر ايشان. گاهي ناچاريد يكي را فداي ديگري كنيد.
    معيارهاي ازدواج هر كس منحصر به فرد است.

در طول مسير زندگي به مسائل ناشناخته و غيرمنتظره زيادي برخورد خواهيد كرد كه بايد برخي را رفع كنيد و با آنها دست و پنجه نرم كنيد و يا از برخي چشم پوشي و صرف نظر كنيد.
    ظاهر اولين گام انتخاب همسر است.
    انتخاب همسر گامهاي فراوان ديگري هم دارد.
    بعد از ازدواج نيز به مواردي برخورد مي كنيد كه بايد از آنها گذشت كنيد براي همين ظاهر يكي از كوچكترين اين موارد است.

همه حسنها يكجا در يك نفر جمع نمي شود. فردي را انتخاب نكنيد كه فردا روز رويتان نشود با او در جمع دوستان و فاميل قرار بگيريد و تفاوت زيادي با جو خانوادگي شما داشته باشد اما زياد از حد هم سخت نگيريد چرا كه زبان محبت آميز و اعمال صادق و سالم در قلبتان بهترين ظاهرها خواهد بود.

20. 2 کاربر از پست مفید دانه تشکرکرده اند .

دانه (پنجشنبه 29 مرداد 88)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)