سلام راستش وقتی این اسم رو انتخاب می کردم میخواستم هویتم مخفی بمونه چون نامزدم این صفحات رو معرفی کرد که البته نشد الان عوضش می کنم
من هم به این نتیجه رسیدم که هشدار دادن های مداوم من نتیجه خوبی نداره ولی از اون طرف دوست ندارم نسبت به کارها و مشکلاتشون بی تفاوت باشم به نظر شما تا وقتی ازم کمک نخواستن نظری ندم؟ یا اگه بخوام یه راهنمایی بکنم چه جوری باشه بهتره؟
به نظرم ایشون در محیط خانوادگی فرصت اظهار نظر نداشتن یا اهمیتی به نظرهاشون داده نشده و کم کم دیگه نظرشون رو ابراز نمی کنن و بنده هم متوجه نمیشم و فکر می کنم با نظر بنده موافق هستن و بعد که به نظر خودشون عمل می کنند دلخور میشم می خوام بپرسم راهی هست که به ایشون نشون بدم اگه نظرشون رو حتی مخالف نظرخودم باشه و چی دوست دارن رو بیان کنن اشکالی نداره و ناراحت نمی شم اما از این که توافق بینمون رو ندیده بگیرن ناراحت میشم؟ بارها به ایشون گفتم رک باشن و مطمئن باشن ازشون حمایت می کنم
بزارید یه مثال بزنم دیشب دوباره پرسیدم چرا در مورد مسائلی که باعث نارضایتی خانواده بنده شده و همین طور محل تحصیلشون با پدرشون صحبت نکردن و بحث به درازا کشید در آخر تصمیمم برگشت و گفتم نیازی به مطرح کردن موضوع نیست و ایشون هم حرفی به بنده نزدن اما گویا به تصور اینه که بنده بازهم سوال خواهم کرد ازشون این موضوعات رو مطرح کردن و پدرشون متوجه شدن که این حرفای منه و دلخور شدن راستش هنوز نتونستم از فکرش دربیام چیزی که آزارم میده تفاوت هدف بنده که روشن شدن تکلیف محل سکونت ما و برطرف شدن بهانه ناراحتی خانواده ام بود با واقعیت که نتنها بهتر نشد که باعث دلخوری هم شد و حتی نمی تونم عذرخواهی کنم چون مستقیم نگفتم که حالا بتونم حرفی در موردش بزنم
ببخشید طولانی شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)