سلام
مهدیه خانم عزیز من یکی با دوستی های قبل از ازدواج به کل مخالفم اما حالا که شما اینک کارو کردید بهتره بذارید ارتباطتون سالم بمونه. نظر من هم مثل بقیه دوستان اینه که شما تا وقتی که به همدیگه محرم نشدید و در قبال همدیگه تعهد و مسئولیتی ندارید ، نباید در این مورد صحبت کنید چون در حال حاضر صحبت کردن در مورد این مسائل فقط غریزه جنسی و شهوت رو تحریک و بیدار میکنه .اونوقت شما یا باید به این تحریک جواب بدید که... یا اگه جواب ندید و خودتونو به زحمت کنترل کنید ، باعث ناراحتی های روحی و روانی میشه .نگران بعد از ازدواج هم نباشید مگه کل ملت قبل از ازدواج همین کارو کردن ؟ زمانی که قسمت شد و پیمان ازدواج بستید ، اونوقت میتونید راحت در این مورد صحبت کنید .اما اینکه شما گفتید بعد از ازدواج هم با همسرتون هیچ رابطه ای نخواهید داشت ! ، خیلی جالبه .
مگه میشه ؟اگه از رابطه زناشویی بدتون میاد ، پس برای چی ازدواج می کنید ؟ البته منظور من این نیست که ازدواج یعنی رابطه زناشوی اما ازدواج بدون این رابطه امکان نداره .اگه می خواستید اون کوتاه بیاد لازم نبود انقد تندروی کنید .ضمنا" دیدن این فیلمهایی که به بهانه آموزشی بودن در بین جوانان رایج شده ، اصلا" درست نیست و مراجع تقلید جایز نمی دونن چون اکثرا" و فکر کنم کلا" خارجی هستن و روشها و چیزهایی رو آموزش میدن که در دین اسلام اصلا" پذیرفته نیست و حرام یا مکروه هستن ! دقیقا" مثل کتابهاشون!
پس دوست عزیز بهتره در این مورد اصلا" با این آقا صحبت نکنید .اصلا" ببینم ، شما چطور می تونید به چنین کسی که خودش میاد میگه که با دوستانش و در منزل دوستش چه کارا دیده ( حالا انجام داده یا نداده ) ، اعتماد کنید ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)