به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

RE: دخالتهای دیگران روی زندگی من تاثیر گذاشته

نقل قول نوشته اصلی توسط sanamsafa

حس میکنم خودم باید کاری کنم ولی میدونم با این کار ممکنه جایگاه خودم رو برای همیشه پیش پدرم از دست بدم
    همین الان هم حس میکنم جایگاهم کمرنگ شده
    عزیزم شما ازدواج کردی و جا افتادن این مسئله گاهی برای اطرافیان سخته. زمان این مسئله رو حل می کنه و مطمئن باش به هیچ وجه با پدرت دچار مشکل نمی شوی حتی اگر جر و بحث هم بکنی.

نقل قول نوشته اصلی توسط sanamsafa
    من خودم شاغل هستم و درامدم تقریبا دو برابر همسرم است....
    من و همسرم همکار هستیم
    پدرم همین را بهانه کرده و معتقد است که اونا بخاطر مسائل مالی به خاستگاری من امده اند.....
    الان که من میخوام عروسی کنم به من گفته حق نداری پس اندازت را با خود به خانه شوهر ببری... باید برای آیندت ذخیره کنی . پدرم هم لج کرده و میگه غیر ممکنه من بذارم پولاشو ببره.....
    حس میکنم نمیتونم هردوشون را با هم داشته باشم بین پدر و شوهرم یکیشون را باید انتخاب کنم
    همسرم تمامی پس انداز و حقوقش را داره برای خونه ای که داره برامون مهیا می کنه میده و هیچی براش نمی مونه که کادو بخره و یا عروسی بگیره ولی خانوادم می گن قرض کنه بعد با هم دیگه کار می کنین و می دین....
    از طرفی همسرم می دونه من یه پس اندازی دارم و می دونم که انتظار داره همونطور که اون همه هم و غمش زندگیمونه منم همینطور باشم....یعنی پولم را صرف زندگیمون کنم...اگه بفهمه مقداری از پولم را پس انداز کردم و به اون نگفتم ناراحت میشه
    تو رو خدا راهنماییم کنین..
    واقعا نمی دونم تو این شرایط چیکار کنم...

عروس خانمی این که شما چطور و چکونه می خوای پولتو خرج کنی نه به پدرت ربط داره و نه همسرت .
    ولی من با پدرت موافقم پول شما برای خود شماست . اینکه همسرت داره خونه می خره و حتی می گه عروسی نگیریم هم خوبه . به نظر من تا می تونی به شوهرت کمک کن و حتی پس اندازت رو هم برای خونتون بده ولی به یک شرط. خونه به اسم شما خریده بشه.
    ببین خانمی نگرانی های پدرت کاملا منطقیه. اول زندگی همه با هم یکی هستند و من و تو نداریم ولی چند سال بعد چی ؟؟!!!
    اتفاقا این امتحان خوبی هم برای همسرت هست . ببین حاضره خونه ای رو که شما هم درش سهیم هستی به نام زنش بکنه که حقوقش هم 2 برابره اونه !!!!؟؟؟؟ ببین چقدر باهات صادقه . مطمئن باش اگه اینکار رو بکنه پدرت هم خیلی خیلی آرام خواهد شد.

فقط یک اشتباه بزرگ این وسط کردی. به نظر من هم همسرتو درک نکردی .همون کاری رو که همسرم با من نکرد و کارمون داشت به جدایی می کشد. مادر شوهر من هم زن غیر قابل تحملی بود . شوهرم اون اوایل مثل شما فکر می کرد و هی می خواست هر سری یک جوری قضیه رو رفع و رجوع کنه ولی اشتباه بود . این کارش باعث می شد من فکر کنم منو نمی فهمه !!!
    می تونی وقتی شوهرت از پدرت گله می کنه به آرامی حرفاشو گوش بدی و بهش بگی عزیزم حق با تواه ولی پدرم منظوری نداره . اون اخلاقش این طوریه و 50 و چند سال این طوری زندگی کرده و ما باید احترامشو نگاه داریم ولی مطمئن باش من و تو برای زندگیمون تصمیم می گیریم و ...
    این طوری هم همسرتو راضی کرد هم احترامو پدرت از بین نرفته.
    عزیزم کلیه موضوعات این تالار کوهی از تجربه است . همه موضوعات رو بخون و سعی کن دانسته هات رو بیشتر کنی.
    موفق باشی

2. 2 کاربر از پست مفید نازنین غ تشکرکرده اند .

نازنین غ (چهارشنبه 08 اردیبهشت 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)