دوست عزيز
من اساسا نمي توانم حرفهاي شما را بفهمم . يعني بنده مادر به بچه ام اجازه بدهم صيغه يك اقا پسري بشود تا تمرين زندگي مشترك كند و حالا يا نياز جنسي اش را مرتفع كند و يا نكند ؟!
اين چه تحليلي است؟! اين همه كتاب . اين همه فيلم . و از همه مهم تر زندگي پدر و مادر و يا در انواعي از زندگي زندگي يكي از والدين با نامادري و يا ناپدري ، صحبت دوستانه و تحليل و كلاسهاي خانواده و مشاور و دكتر و ... اين همه راهكار هست تا جوان بفهمد و به شكل تئوري ياد بگيرد كه چگونه بايد زندگي زناشويي اش را برنامه ريزي و تدوين كند و به مهارتهايش بيفزايد .
يعني اگر بچه ي بنده صيغه شداين چيزها را ياد مي گيرد ولي اگر صيغه نشد ياد نمي گيرد ؟!
و يا صيغه چه مسئله اي را به بچه ي من اجازه و ياد مي دهد كه عقل سليم خودش ناتوان از آن است ؟!
پس چه فرقي مي كند كه دختر يا پسري دوست پسر و دوست دختر و رابطه جنسي را تجربه كنند و يا نكنند و آسيب ببينند و يا صيغه كنند و اين اجازه با دستور اسلامي باعث آسيب پذيري آنها شود ؟!
متاسفم . من اصلا نمي توانم بفهمم كه اين حرف چه معنايي مي دهد ؟!
من مي توانم نياز جنسي جوان را بفهمم اما يك چيزي هم به نام نفس وجود دارد و يا كنترل شخصي .
بنده شايد دلم بخواهد بستني و شيريني بخورم در حالي كه شايد از بيماري ديابت در رنج باشم . خوب قند و شيريني را نمي خورم و يا خيلي از مسائل ديگر كه نياز هر بشري است چه به لحاظ رواني و چه به لحاظ جسمي .
مسئله جنسي هم همين طور است . تا يك زماني جوان بايد دندان روي جگرش بگذارد تغذيه اش را درست كند و از غذاهاي تحريك كننده استفاده نكند . فيلمهاي تحريك كننده نگاه نكند و دوش بگيرد و سرش را به فعاليتهاي خوب و درست گرم كند و به خودش كمك كند تا به لحاظ جنسي در فشار قرار نگيرد .... و اساسا كنترل شخصي و جنسي خودش را در دست بگيرد . قرار نيست كه تا آخر عمر در بر يك پاشنه بچرخد . به هر حال اين جوان فرصت خواهد داشت كه خودش را تخليه كند و نيازش را با يك ازدواج درست بر آورد كند . تازه بماند كه تمام هدف ازدواج هم رفع نياز جنسي نيست و اين مسئله محدوده و تعريف خودش را در رابطه دارد .
براي وارد شدن در يك رابطه جنسي و حس نياز جنسي شما نيازمند فاكتورهاي زيادي هستيد از جمله فكر كردن به اين نياز و وقتي كه فكر كرديد و تمركز كرديد قطعا ميل جنسي در شما بيدار مي شود وطبيعتا بايد جوابگوي اين تفكر و تمركز هم باشيد و ...
من نمي گويم فكر كردن ممنوع است اما گمان نمي كنم كه فكر نكردن خود خواسته و يا فكر را منحرف كردن براي مدت تعريف شده هم براي جواني كه در فرهنگ ايراني و خيلي از فرهنگهاي ديگر رشد يافته كار سختي باشد .
حس كنجكاوي جوان را براي درك و فهميدن مزه ي اين نياز مي فهمم ولي خيلي چيزها در دنيا به كل از ريشه ممنوع است ايا شما براي فهميدن مزه آن حتما بايد آن كار را تست كنيد ؟!
عزيزم حوا كه حوا بود به اتفاق شوهر محترمش آدم از بهشت رانده شدند به جهت همين حس كنجكاوي و تست كردن ميوه ي درخت ممنوع . ما از اين داستان مي توانيم به لحاظ اسلامي هم خيلي چيزها ياد بگيريم . يعني كنترل نفس و يا كنترل شخصي . قرار نيست هر كاري را در هر موقعي كه دلمان خواست انجام بدهيم و برايش يك توضيح مذهبي بياوريم .
به نظرم بهترين راه حل ، بستر سازي ازدواج جوان است و پائين آوردن سن ازدواج كه شما جوانان به واقع اگر به مشگل مي خوريد زودتر ازدواج كنيد .چرا كه ميل جنسي هم مثل اشتهاي آدمي است بعضي اشتهاي بيشتري دارند و بعضي هم اشتهايشان كمتر است .
ببخشيد من اساسا با مسئله صيغه مشگل دارم كه جاي بحث اش اين تاپيك و كلا تالا ر همدردي نيست .

علاقه مندی ها (Bookmarks)