ممنون.دارم كم كم به نتايجي ميرسم.كاملا درسته.منم به خاطر همين متن نهاييمو با يه توضيح اجمالي از رابطه ام با 2تا سوال جلو بردم كه هر 2تا برام مهمه.منظورم از شناختن يعني اينكه معيارهاي همسر مورد علاقمو داره.در ضمن من نيت بدي نداشتمو ندارم فقط به همون دليلي كه گفتم (اول دل بستم بعد شروع به شناختن كردم) هنوز عشقم به اندازه اون نيست و اين نابرابري آزارم ميده.ممنونم ومنتظر
راستي يادم رفت.2تا خواهر بزرگترش ميدونن.با نفس كار مخالفن اما چون با هم صحبت كرديمو آشنا شددم با خود من مشكلي ندارن.والدين منم ميدونن.مخالف ادامه رابطه هستن اونم فقط بخاطر سن پايين.منم به خدا حرفي ندارم .ميخوام اول 2تا مشكلمو كه گفتم حل بشه بعد رابطمون كم بشه اونقدري كه عاقلانه بشه.فقط همون 2تا مشكل......در موردشناخت معار هاي اصلي و همسر آينده مطلب ميخواستم.ميخواستم نظرمو محكمتر كنم.مر30

ممنون.دارم كم كم به نتايجي ميرسم.كاملا درسته.منم به خاطر همين متن نهاييمو با يه توضيح اجمالي از رابطه ام با 2تا سوال جلو بردم كه هر 2تا برام مهمه.منظورم از شناختن يعني اينكه معيارهاي همسر مورد علاقمو داره.در ضمن من نيت بدي نداشتمو ندارم فقط به همون دليلي كه گفتم (اول دل بستم بعد شروع به شناختن كردم) هنوز عشقم به اندازه اون نيست و اين نابرابري آزارم ميده.ممنونم ومنتظر

علاقه مندی ها (Bookmarks)