سلام
دوستان گرامی چرا انقدر مسئله رو پیچیده تر از اونی که بود می کنید ؟ آقای نقاب گفتن هر کی هر راهکاری داره بیان کنه .تا حالا هم من و بعضی از دوستان راهکار هایی که به نظرمون رسیده و مسلما" اوا رو قبول داشته و اول خودمان بکار میبریم ، بیان کردیم .اما هر بار یکی مخالفت می کنه با راهکار دیگری ! خب دقیقا" به همین دلیه که از بین جوونا یکی پاک می مونه و یکی به بیراهه کشیده میشه ! چون هر کی راه خودشو میره .
من گفتم جامعه " هم" مسئوله نه اینکه فقط جامعه مسئوله و دوم نگفتم جامعه وام بده دیگه همه چی تمومه این یه مثال بود آیا غیر از اینه ؟ الان نه فقط تو ازدواج تو هر کاری شما کسی رو پیدا نمی کنید که زندگی بدون وام و قسط داشته باشه .غیر از اینه ؟ اگه دو نفر واقعا" "همدیگه" رو بخوان می تونن ساده و بی تجمل زندگی کنن و اگه فرض کنیم دو نفر هیچ پس اندازی هم نداشته باشن ، همون 4 یا 5 میلیون وام ازدواج براشون کافیه .من دیدم و شنیدم حتما" شما هم دیدن چنین افرادی رو پس انکار نکنید لطفا". اما اگه کسی بخواد همون اول زندگی وسایلی رو که میشه چندسال دیگه تهیه کرد یا اصلا" ضروری نیستن بلکه به خاطر کلاس ظاهری باید باشن ! داشته باشه ، خب معلومه پسر اصلا" رغبت نمی کنه بره خواستگاری و هستن نمونش که میگن من تا خونه نخرم ، تا ماشین نخرم و ...زن نمی گیرم آیا غیر از اینه ؟
برادر من اگه جوان 28 ساله نمی تونه خودشو جمع و جور کنه کی مقصره جز خودش و خونوادش ؟ پس چطور هستن" نوجوانان" و "بچه هایی" که از زور بازوشون استفاده می کنن و خرج یه سر عائله رو میدن ؟ اون پسر 28 ساله بدون شک از اول زندگیش وابسته بوده به دیگران و(( ببخشید ) زیادی لوس و ننر بار اومده وگرنه چه معنی داره کسی که یک سوم یا شاید یک دوم عمرشو رو طی کرده نتونه خودشو جمع و جور کنه یا اینکه خرج یه زندگی رو دربیاره ؟ مرد باید بتونه از زیر سنگ هم که شده خرج خونوادش رو در بیاره حتی اگه شده کارگری کنه ! این بهتره یا اینکه انقدر صبر کنه تا یه کار بسیار عالی با یه حقوق عالیتر با وسایل لوکس و آنچنانی گیرش بیاد و سنش هی بره بالا و بالاتر ، ناراحتی روحی روانی بگیره و آخرشم بره دنبال خودارضایی !؟
برادر من همه چی در مهریه و خرج عروسی خلاصه نمیشه اما شما قبول ندارین که همین مقدمات اولیه برای تشکیل زندگی انگیزه ازدواج رو از جوونا گرفته ؟ انکار نکنید چون این یه واقعیته و واقعیت انکارشدنی نیست!
می خواید براتون مثال بزنم :
دوتا برادر من به تازگی ازدواج کردن .یکیشون سال گذشته و دیگری تازه عقد کرده .اون که سال گذشته ازدواج کرده با این شرایط : خونواده خانمش گفتن چون پسر شما( اول) پاک و سالمه و بعد بیکار و الاف نیست ما دخترمون رو بهش میدیم با هر شرایطی که شما خواستید . شما فکر می کنید برادر من چیکاره است ؟ شغلش لوله کشی و برق کشی ساختمان. اشتباه نکنید اون مهندسی برق نخونده که برقکار بشه .بلکه تو نوجوانی از همین کلاسهای فنی حرفه ای که هزینه ای هم اونم وقع داشت ولی الان خیلی تفاوت داره و بعضی کلاسا اصلا" هزینه نداره ، استفاده کرد و الان ده تا مهندس برق رو میذاره تو جیبش ( ببخشید اگه اینجا مهندس داریم قصد من توهین نیست)
مهریه خانمش شد 85 تا سکه ! خانمش فقط 20 هزار تون خرج آرایشگاه داد اونم به اصرار برادر من ! لباس براش انتخاب کردیم گفت نمی خوام با همون مانتو مشکی اومد محضر با چادر سفید عقد کردن ! طلا ، ارزونترین سرویس طلا رو گرفت 650 هزار تومن ! بقیه خرجش هم دیگه مشخصه .
اما این یکی ، مهریه بالا ، آرایشگاه بسیار معروف شهر ، آینه و شمعدون فوق العاده گرون قیمت ، با اینکه چاد رنمی پوشه ، چادری گرفته که قیمتش به اندازه تموم چادرهاییه که من تو عمرم پوشیدم !. ...
حالا اولی فورا" تو یک ماه کارش راه افتاد و الان الحمدلله خوشبخت هم هستن و راضی .این یکی هم الحمدالله خوبن اما حالا حالا ها طول میکشه تا بقیه بساطشون راه بیوفته .آخه نمیشه که مابقی خریدهاشون با قیمت کمتر تهیه بشه پس باید صبر کنن .
دوستان اینا رو گفتم تا فکر نکنید من همینجوری و از سر دلخوشی حرف زدم
پس همه چی مربوط میشه به غیرت خود شخص .اگه بخواد می تونه و اینکه انسان همیشه باید به اندازه گلیمش پاشو دراز کنه تا بتونه از پس زندگیش بر بیاد.
به هم سعی می کنم دیگه تو این تاپیک پستی نذارم چون ادامه دادن به این بحث از نظر من درست مثل این سواله که """ خدا که خالق کل جهانه پس خود خدا رو کی خلق کرده ؟"""

علاقه مندی ها (Bookmarks)