سلام
اگر درست متوجه شده باشم شما نگران اين هستيد كه فرداروز نسبت به همين خانم نظر بد پيدا كنيد و با خود بگوييد كه چرا در اين مدت با شما رابطه ... داشته.
اگر درست گفته باشم به شما توصيه مي كنم كه اعمال خودتان را هم مورد بازبيني قرار دهيد. گاهي دختر خانمهاي جوان تنها به واسطه اعتماد و تكيه اي كه به يك پسر مي كنند حاضرند هر كاري با پا گذاشتن روي هر عقايدي انجام دهند. مطمئن باشيد اگر ايشان از لحاظ شما و تصميمتان و احساس قلبيتان با خبر نبودند اجازه يكسري كارها را به شما نمي دادند.
كمي در رفتارتان تجديد نظر كنيد. شما در پست اول عنوان كرديدكه ايشان را خوب شناخته ايد و تصميم خودتان را گرفته ايد پس چطور است كه مي ترسيد روحيه شكاكي شما باعث تأثير در تصميمتان شود؟ پس يعني هنوز از تصميم خود مطمئن نيستيد؟!؟!؟

ممنون.دارم كم كم به نتايجي ميرسم.كاملا درسته.منم به خاطر همين متن نهاييمو با يه توضيح اجمالي از رابطه ام با 2تا سوال جلو بردم كه هر 2تا برام مهمه.منظورم از شناختن يعني اينكه معيارهاي همسر مورد علاقمو داره.در ضمن من نيت بدي نداشتمو ندارم فقط به همون دليلي كه گفتم (اول دل بستم بعد شروع به شناختن كردم) هنوز عشقم به اندازه اون نيست و اين نابرابري آزارم ميده.ممنونم ومنتظر

علاقه مندی ها (Bookmarks)