
نوشته اصلی توسط
m.mouod
سلام
واقعا" متاسفم ............من جوابم رو همون اول با چند تا نظر گرفتم
من به خاطر شخص خودم این سوال رو مطرح کردم و برای احتیاط بیشتر ! منظورم رو هم خیلی واضح گفتم فقط رنگ لباس !
متاسفم که یک مرد مسلمان چادر رو که حجاب حضرت زهرا(س) ست ، باعث امل و عقب مانده بودن زن مسلمان میدونه (البته بگزریم از اونایی که چادر که سهله روسری هم نپوشن خیلی سنگینترن ).تاسفی بالاتر از این هم هست.؟ گرمای 40 درجه زیاده یا گرمای عربستان ؟
اگه به نظر بعضی ها چادر به این معنیه باید به عرضتون برسونم که بنده سالهاست مفتخرم به اینکه حجاب حضرت زهرا (س) رو دارم و اینچنین عقب ماندگی ای رو با جان و دل با کمال افتخار می پذیرم . حجابم کامله و همیشه لباس رنگی زیر چادر می پوشم و هیچ کمبود محبتی رو در وجودم احساس نمی کنم .
اما دوستان تحریک شدن مردان بیمار دل با دیدن انگشت یک زن فرق داره با اینکه زن خودش خودش رو انگشت نما کنه ! در مورد اول زن هیچ تقصیری نداره اما در مورد دوم گناه مرد هم به گردن زنه که اسباب معصیت اونو فراهم کرده .
دوستان لطفا" دیگه از این نظرات توی این تاپیک ندید چون از یه سوال ساده و شخصی به توهین به مقدسات اسلام کشیده میشه .
متشکرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)