[align=justify]سلام
با عبارت دنیای مجازی موافق نیستم، اما در جواب سوالتون عرض کنم که من با نت به کشورهای مختلف و فرهنگ ها و مذاهب مختلف رفتم و "از نزدیک" (نه مثل خوندن یک کتاب) دیدم که دنیا چقدر بزرگه و چطور ارزش های یک فرهنگ، در فرهنگ دیگری ضد ارزش اند و برعکس.
دیدم که با وجود این تفاوت ها شباهت هایی هم وجود داره. مثلا اینکه تقریبا همه فکر می کنند برترین مذهب، مذهب اونهاست، یا درست ترین فرهنگ فرهنگ اونهاست، و انسان ها کمتر در مورد فرهنگ و مذهبی که درش زاده شده اند تفکر می کنند و نگرش نقادانه دارند.
من با انسان هایی از زبان های مختلف و قاره های مختلف آشنا شدم، محرم خصوصی ترین آرزوها و شکست ها و ... شون شدم، و حس کردم که نه در خانواده و کشور خودم، بلکه دارم روی کل این سیاره زندگی می کنم.
من اینها رو دوست های خودم به حساب نمیارم، و روی دوستیشون حساب نمی کنم که تعهدشون بهم آسیبی بزنه. اما از نگاه کردن به آنچه هستند گستره درکم رو گسترش می دم.
امروز که عضو تالار همدردی هستم، به نوع دیگری (علاوه بر آنچه قبلا تجربه کرده بودم) از سد زمان گذشته ام، چرا که همزمان دارم شروع ها و پایان ها را می بینم.
اجازه بدید جمله بالا رو کمی توضیح بدم:
می دونید که ما انسان ها در گروه های مختلفی از نظر سیره زندگی تقسیم بندی می شیم. در این تالار من مثلا یک شخص 22 ساله و یک شخص 40 ساله رو می بینم که در یک گروه قرار دارند. یعنی در واقع (با تخمین) دارم 40 سالگی اون شخص 22 ساله رو می بینم.
یا مثلا آغاز یک ارتباط رو می بینم، در حالیکه همزمان دارم شکست یا موفقیت اون ارتباط رو هم می بینم.
البته همیشه وقتی انسان وارد عرصه ای می شه که مهارت کافی براش نداره، در اوائل راه دچار کج روی هایی می شه که اتفاقا برطرف کردن همون ها باعث گسترش روح و رشدش می شن. من هم در تعامل با تالار همدردی دچار اشتباهاتی شدم که در حال تحلیل و برطرف کردنشون هستم.
خلاصه اینکه من خوشحالم که لازم نیست برای رفتن به قاره های مختلف و ذهن ها و قلب های مختلف هزینه ای بیش از connect شدن بپردازم!
اینترنت هم وسیله ایه (علاوه بر وسایل دیگه) که می تونم به کمکش، با عالمی که از پروردگاهم هست شده، آشنا بشم و سد زمان و مکان رو بشکنم و ازش برای آگاهی و شناخت بیشتر بهره ببرم.[/align]

علاقه مندی ها (Bookmarks)