[color=#006400]راستش با نوشتن چند تا جمله نميتونم از مزاياي ازدواج بگم...نميدونم شايد اين نظر من باشه اما واقعا يكي از لذتبخش ترين كاراي عمرم تصميم گرفتن براي ازدواج....ازدواج من در حالي انجام گرفت كه هر دو تا خانواده از هر نظر يكسان بودن.....تفاوت هايي بود كه خوب طبيعيه.....قبل از عقدم واقعا نميدونستم همسرم رو دوست دارم يا نه!!نميدونم چرا؟هيچ وقت بهش بهش نگفتم كه من بعد از عقدم بهش علاقه مند شدم.....برام عجيب بودبهر حال حالا كه بهش فكر ميكنم ميبينم هر روز كه ميگذره بيشتر از روز قبل بهش علاقمند ميشم...با شادي و خوشحاليش بال در ميارم و با غصه و ناراحتيش داغون ميشم(البته نقش همدردي و دلجويي رو فراموش نميكنم)
همسر نازنينم اخلاق و رفتار خوب زياد داره نميدونم از كجا شروع كنم و از كدوم بگم....اهل مطالعه و درس خوندنه فوق العاده به خانوادش اهميت ميده....فقط بعضي وقتا بيخودي عصباني ميشه:P.....آدم آروم و ساكتيه(دقيقا برعكس من)گفتن جمله دوستت دارم اصلا براش سخت نيست.......هميشه تمام سعيشو ميكنه كه من خوشحال و راضي باشم يا به قول خودش هميشه بخندم.....
دست ودلباز و رمانتيك و از همه مهمتر راجع به تفاوتهاي روحي و رواني زن و مرد اطلاعات خوبي داره كاملا ميتونه دركم كنه كه چرا حوصله ندارم چي ميخوام يا چي نميخوام.......
بعضي وقتا فكر ميكنم با ازدوجم خيلي چيزا ياد گرفتم.... احساس ميكنم تغييراتي در من بوجود اومده كه تنهايي شايد 100سال وقتم ميزاشتم نميشد.....واقعا حس ميكنم آرامش دارم(منهاي بعضي وقتا!!! كه خوب واسه همه پيش مياد:D)
در كل از ازدواجم و زندگيم راضيم سعي ميكنم هر كاري از دستم برمياد براي پيشرفت رابطه قشنگ خودم و همسرم انجام بدم چون دوسش دارم.....و ميدونم دوسم داره....
به بقيه هم ازدواج رو با چند پيش شرط توصيه ميكنم.....1 در سن مناسب...2 با فرد مناسب.... 3در موقعيت مناسب

بهر حال حالا كه بهش فكر ميكنم ميبينم هر روز كه ميگذره بيشتر از روز قبل بهش علاقمند ميشم...با شادي و خوشحاليش بال در ميارم و با غصه و ناراحتيش داغون ميشم(البته نقش همدردي و دلجويي رو فراموش نميكنم)
.......هميشه تمام سعيشو ميكنه كه من خوشحال و راضي باشم يا به قول خودش هميشه بخندم.....
دست ودلباز و رمانتيك و از همه مهمتر راجع به تفاوتهاي روحي و رواني زن و مرد اطلاعات خوبي داره كاملا ميتونه دركم كنه كه چرا حوصله ندارم چي ميخوام يا چي نميخوام.......
علاقه مندی ها (Bookmarks)