مرگ آمدنیست ، دیروز و دم
و به قول خیام ،
این کهنه جهان به کس نمی ماند باقی ........................ رفتند و رویم و دگران هم روند
این دنیا سرای باقی نیست ، محل گذر است و حقا که مرگ آگاهی نعمتیه ، من بارها و بارها به این فکر کرده ام که چه بسا لحظاتی دیگر نباشم و همین تلنگری است و خیلی جاها می تواند باز دارنده خوبی در مقابل خطا باشد .
و این عمر ناچیز ارزش این را ندارد که تلف بشه ، به دغدغه های تو خالی ، به رنج های خودساخته و به ظلم ، به کدرورت و به هر چه بدیه .
عمر پشت سرمان را نگاه کنیم ، خیلی زود گذشته ، مگر نه ؟؟ باقی هم همینطوره .
زمانی که از مسئولیتی در اداره آموزش و پرورش فارغ شدم ، خیلی سریع وسائلم را جمع کردم و بخشی را هم گذاشتم همونجا ، به دفتری که خودم ایجادش کرده بودم و اتاقی که سر و سامانش داده بودم نگاهی کردم ، و به خودم گفتم :
خب چه حسی داری حالا که می خوای اینها رو بزاری و بری ؟ ، دیدم انگار نه انگار من زحمت ایجاد و شکل دادنش را کشیدم و دارم خیلی راحت میرم ، انگار اصلاً نبودم ، ..... یه لحظه فکر کردم که از دنیا رفتن هم مثل ترک این پست و مسئولیت و رفتن به جای دیگری است ، پس چرا مردن را این همه سخت می بینیم ،؟؟؟ و گفتم خدایا اگر از این دنیا هم به همین راحتی کنده بشم ، چقدر خوبه .
بعد به رمز این زود از اون محیط و کار کنده شدن فکر کردم ، دیدم ریشه اش در این بوده ، که از همون ابتدای ورود به اون مسئولیت ، هیچ وقت خودم را همیشگی نمی دیدم و اونجا را مال خودم نمی دونستم و بهش وابسته نشدم .
از همین جا فهمیدم که علت سخت دل از این دنیا کندن و راهی دیار باقی شدن و سخت بودن مرگ ، اینه که خود را در دنیا همیشگی می بینیم ، و باور نداریم که همیشه نخواهیم بود ، و اینکه ، اینجا مال ما نیست ، ما مال سرای دیگری هستیم ، چند صباحی فرصتی اینجا یافته ایم برای برگرفتن توشه ای . و اینه که خود را مالک خود و آنچه از دنیا داریم و حتی زن و شوهر و فرزند، و جاه و موقعیت و شغل و تلاشهایمان می دانیم .
اما اگر بدانیم هیچکدام مال ما نیست ، روزی باید بگذاریم و برویم و اینجا جایگاه همیشگی ما نیست ، وابسته نخواهیم شد .
و خیلی کارها و دغدغه های روزمره برای ما بیخود خواهد شد و رنگ خواهد باخت .
و حلال خواهی و وصیت ، هم سنت حسنه ای است که سبک بالی در پی دارد ، پس این تاپیک را تاپیک حلال خواهی قرار دهید که نیک حرکتی است .

علاقه مندی ها (Bookmarks)