سلام Alone Girl عزيز

من فكر ميكنم نگراني شما بي مورد است زيرا كساني كه ملاك انتخاب آنها فقط چادر است همان بهتر كه با آنها ازدواج نكني زيرا اين قبيل افراد در آينده نيز شما را وادار به پوشيدن چادر خواهند كرد درسته كه چادر حجاب برتر است اما در كدام كتاب ملاك انتخاب همسر را فقط و فقط پوشيدن چادر عنوان نموده اند؟! اين قبيل افراد چشمهايشان را به روي تمام جوانب مثبت شما و خانوادتانبسته اند و تنها به چادر بسنده كرده اند.من از شما يه سوال دارم آيا شما ميتوانيد اثبات كنيد كه هركس چادر پوشيد شخصي درستكار است اعمال افراد بيانگر درستي يا نادرستي رفتار و كردار انسانها ست به نظر من پدر شما نبايد شما را بخاطر نپوشيدن چادر سرزنش كند امروزه اكثريت بانوان جامعه ما از پوشش مانتو استفاده ميكنند و مورد ديگر اين است كه خود شما هم اعتقادي به ازدواج غير سنتي نداريد در حالي كه ازدواج چه سنتي و چه با عشقاي خياباني و يا معرفي دوستان و فاميل و همكلاسي يا هم دانشگاهي و...اگر همسر ما هم قدم،هماهنگ،همدل،هم نظر،هم سفر،هم فكر،هم شان و هم سطح ما نباشد به كوره راهايي كشيده ميشويم به نام عشق غير واقعي پس خود تان هم اگر كسي مستقيما از شما خواستگاري كرد با او صحبت كنيد و اگر شرايط لازم را براي يك ازدواج دارا بود اجازه دهيد رسما به خواستگاري بيايد و نگوئيد ازدواج حتما بايد سنتي صورت پذيرد...موفق باشيد