به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

  1. #5
    سرپرست سایت آغازکننده

    آخرین بازدید
    [ ]
    تاریخ عضویت
    1388-1-03
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    8,092
    امتیاز
    169,059
    سطح
    100
    Points: 169,059, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

    تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

    Rep Power
    1105
    Array

    قسمت چهارم


    نگاهی به تاریخ معاصر و سیر تحولات آن ، بخصوص تحولات اروپا در پی رنسانس و انقلاب صنعتی و شکل گیری استعمار نوین ، و جایگاه و نقشی که زن پیدا کرد ، می تواند نشان دهد که زن تا چه اندازه در جامعه و تغییر فرهنگ آن مؤثر شناخته شده .

    به طور کلی در این رابطه اگر بخواهم عرضی داشته باشم باید بگویم که با انقلاب صنعتی و رقابتهای شدید بین ، کمپانی ، تراست و کارخانه های اروپایی ، که سرعت زیادی هم گرفته بود و مهار شدنی نبود و عقب ماندن از این سرعت برای هر کمپانی ، کارخانه و شرکتی ، برابر بود با شکست در مقابل رقبا ، زمینه ی خلق ابزارهای تبلیغاتی کالاهای تولیدی را برای جلب توجه مشتریان فراهم ساخت ، و رفته رفته به خلق ابزارها تبلیغی تصویری رسید که از آن جمله سینما و.... تلویزیون بود.
    نیاز اروپائیان به مواد اولیه ی بیشتر برای کارخانجات از طرفی و بازار فروش گسترده تر برای کالاهایشان از طرف دیگر ،باعث شکل گیری استعمار نوین ، یعنی راهی شدن آنان به سوی کشورهای دیگر و خارج از اروپا، ابتدا به شکل قهریه و رفته رفته با سیاستهای مسالمتی و به بهانه ی ایجاد تحول و پیشرفت و عمران و آبادانی ، برای دستیابی به مواد اولیه و ذخائر طبیعی آنان ، و خریدار و مصرف کننده ساختن آن کشورها برای کالاهای تولیدیشان .
    برای اینکه بتوانند توجه مردم را به سوی کالاهای تولیدی خود کشانده و مصرف کننده آن نمایند ، گسترش تبلیغات و جذابیت آن را در پیش گرفتند .
    اینجا بود که جذابیتهاو نقش زن را نشانه رفتند تا بصورتی وسیع از آن بهره بجویند برای تحقق اهداف اقتصادی خود در سراسر جهان ، و در هر جایی که تبلیغ کالایی مطرح بود شکل یک یا چند زن هم در کنار کالا یا در حال استفاده از آن طراحی می شد ..... تا رسید به تهیه فیلمهای ابتدا به وضوح تبلیغاتی ( با ایفای نقش زنان بخصوص با بدن نمائی آنان ) و سپس فیلمهای داستانی و سینمائی و.... که بطور غیر محسوس جنبه تبلیغاتی پیدا کرد . و زنان نقشهای عمده و حساس را در آن ایفا می کردند .

    رواج برهنگی زنان برای تقویت نقش ابزاری آنان جهت تأمین منافع اقتصادی در پیش گرفته شد و.......... .


    و امروزه نیز زن و جاذبه هایش به عنوان ابزاری قوی در راستای تأمین اهداف سیاسی و اقتصادی و فرهنگی مورد بهره کشی است ، اگر چه به شکلی که این بهره کشی پیدا نباشد ، حتی راه انداختن نهضت های طرفداری از حقوق زنان و.... نیز طراحی خود کسانی است که از زن استفاده ابزاری می کنند ، تا سوپاپ اطمینانی باشد برای فروکش ساختن موج بیداری و حرکت اصلاحی احتمالی صحیح ، از سوی آنان .

    تجارت سکس با رواج فیلمهای پورن و انقلاب جنسی: ، با محوریت زن و حتی وارونه ساختن نقش اصلی وی ( که اغلب در آن زن به جای این که مطلوب باشد ، طالب است ) و متزلزل ساختن بنیاد خانواده که زن نقش اصلی را در آن ایفا می کند تا بهتر بتوانند با کاستن پای بندیهای زنان نسبت به خانواده از آنان بهره کشی نمایند و نهایتا انقلاب جنسی با محوریت هنر پیشه هایی چون مرلین مانرو ........ همه و همه حکایتهایی واقعی است که گر چه تلخ ،است، اما از آن این حقیقت را درک می کنیم ، که همه ی اینها نشان دهنده نقش مهم زنان در تأثیر گذاری و فرهنگ سازی است .

    در یک کلام ، هر جامعه ای در هر جهتی بخواهد اصلاحاتی صورت دهد ، و آداب و فرهنگ و مناسباتی را ایجاد یا حذف کند ، فقط کافیست محور این کار را زنان قرار دهد . و از همین جا اهمیت تربیت دختران برای جوامعی که در پی رشد وتعالی هستند ناگفته پیداست .



    بر آنم تا در یک موقعیت مقتضی و مناسب ، با در نظر گرفتن اهدافی که برای یک جامعه پویا متصورم به موضوع تربیت دختران نیز بپردازم ( در آن مبحث به چگونگی رسیدن به این اهداف در تربیت دختران پرداخته خواهد شد) .


    امیدوارم تونسته باشم در این مختصر نقش و اهمیت جایگاه زنان را روشن ساخته باشم .

  2. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

    فرشته مهربان (چهارشنبه 23 آذر 90)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ایا برای تامیین اینده ام…"""…… بیمه عمر ……"" تصمیم و گزینه درستی هست؟؟؟
    توسط عروس خوشبخت در انجمن سایر سئوالات مربوط به ازدواج
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: چهارشنبه 11 اسفند 95, 21:30
  2. "چادر" بهتر است از "مانتو"، ولی همسر آدم باید به دل هم بنشیند!
    توسط PesareGol در انجمن اختلاف با خانواده در انتخاب همسر
    پاسخ ها: 14
    آخرين نوشته: دوشنبه 21 مهر 93, 14:12
  3. توصیه نوروزی یک روانپزشک: نه "چاقی" خانمها را به روی شان بیاورید، نه "کچلی" مردها را
    توسط khaleghezey در انجمن مقالات و مطالب آموزشی در مورد خانواده
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: سه شنبه 05 فروردین 93, 13:16

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 08:07 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.