سلام:
ضمن تشکر از مدیر همدردی من نیز با سخنان ایشان در رابطه با عقب رفتن تاپیک های محتوایی بسیار موافقم ولی با این موضوع که به سایر تاپیک ها دقت نشود نه...
البته من به خوبی متوجه منظور منطقی شما شدم ولی مثلا ارسال های خانم انی و موعود ..گل مریم...صبا در تاپیک های حال و احوال و جشن تولد انقدر در روحیه من یک نفر تاثیر دارد که حتی بدون اینکه ارسالی کنم منجر به شادی کودک درونم می شود....من معتقدم تعادل در همه حال عالی است ولی گاهی اعضا قدیمی تر دچار خستگی می شوند همیشه نمی توان بحث های جدی داشت...مثلا حتی برخی از مدیران جز تذکر یا گاها ارسالی ندارند و در تاپیک ها شرکت نمی کنند.
یا مثلا اگر فیلو سارا عزیز..طاهره..آنی ..فرشته مهربان و نقاب و یا ..نباشند بحثی در نمی گیرد..ان هم انقدر همه ما با هم بحث کردیم که خوب نظرتان هم را می دانیم و متاسفانه افراد جدیدتر هم ابتدا دنبال حل مشکل هستند و به بحث های دیگر در بدو ورود نمی پردازند مثل ورود خیلی از ماها....
علت این بی وفایی ها این است..
با خودم مثال می زنم..وقتی وارد تاپیکی می شوم می بینم تنها دوستان دکمه تشکر را فشار می دهند..نه مدیر محترم نه خیلی از دوستان بحثی نمی کنند احیانا نقاب یا فیلو سارا یک بحث خوب کرده اند دیگر من ارسالی نمی کنم...
نمی دونم سایر دوستان چه حسی دارند ولی انتخاب تاپیک غنی فکر خوبی است..
نمونه بارز دیگر مبتحث کارگاه ویژه اعضاست که بی نتیجه رها شده همین گاهی منجر به دلسردی اعضا می شود که البته من می دانم هیچ کدام ما دلسرد نیستیم ..ولی من همچین احساسی دارم و دلم برای یک بحث حسابی تنگ شده ..................
موفق باشید![]()

:
علاقه مندی ها (Bookmarks)