سلام
خواهر یا برادر گرامی ورود شما رو به تالار و به جمع دوستان خوبم خوش آمد میگم.
من شاغل هستم اما فعلا" مجرد . و در موقعیت زنی که همسر داره قرار نگرفتم تا دقیقتر بهتون بگم.اما در حال حاضر هم با وجودی که مجرد هستم ، تا که درآمد حاصل از کار 6 ساله خودم رو برای خودم برنداشتم یعنی اینکه تو مخارج خونواده کمک میکنم و راستش برای خودم پس اندازی نگه نداشتم . البته موقعیتهای افراد مختلف با هم فرق داره ومن نوعی چون شخصا" تمایلی به جمع آوری پولو ثروت ندارم و از طرفی میدونم که کمکم به خونوادم خیلی موثره ، اینکارو میکنم و البته تو اینکار هیچ اجباری ندارم و کسی کنو مجبور به خرج کردن درآمذم نکرده بلکه خودم اینطور میخوام .میتونم یک ریال از پولهام رو خرج نکنم و کسی هم حق نداره منو مجبور کنه .
اما اگه متاهل باشم ،( البته الان اینطور فکرمیکنم نمیدونم در آینده چی پیش بیاد ) تاکنون که مطمئنم باز هم همین کارو میکردم یعنی درآمدم رو اینجوری قص دارم خرج کنم :
1-بخشی در ابتدا برای کمک به فقرا هر چند کم ولی باید بذارم
2-بخشی رو برای هر کسی که بدونم واجبه و لازم
3-و مابقی رو برای زندگی خودم و همسرم و فرزندان
.البته اینم بگم که همسر میتونه تو اینکار نقش مهمی داشته باشه . گاهی شوهر از شاغل بودن زنش سوء استفاده میکنه و خودشو میزنه به بیخیالی و بیکاری و ... به این امید که درآمد اون هست .در این صورت زن نباید فرصت این سوء استفاده رو بهش بده و شوهر حقی نسبت به درآمدش نداره هم شرعا" هم قانونا" بلکه نفقه زن بر شوهرش واجبه حتی اگر درآمد داشته باشه .
گاهی شوهر به پشتوانه درآمد زن دست به کارهایی میزنه و معاملاتی انجام میده که ممکنه زن راضی نباشه و اون خودش با اجازخه خودش درآمد زنش رو دخالت میده تو تجارت و معامله ! که در این صورت هم زن اگه خودش نخواد نباید اجازه اینکارو بده .
حمایت مالی بیش از حد معقول زن از مرد باعث میشه مرد همیشه اینو وظیفه زن بدونه نه لطف اون . همچنین باعث میشه بعضی مردا نه همه ، تنبل و تن پرور بشن و خودشون برای زندگیشون تلاشی نکنن. و اگه یه وقت کمتر خرج کنه یا نخواد خرج کنه صداش در میاد و دعوا و مرافعه راه میندازه که تو مگه تو این خونه نیستی پس پول جداگانه میخوای چیکار ؟ یا پولاتو بخواه یا منو بچه ها رو ! و ... و چه بسا کار به طلاق و جدایی بکشه.
در مقابل مردانی هم هستن که هیچ توقعی از زن و پول اون ندارن واقعا" ندارن حتی اگه تو مخارج خونه کم بیارن و گیر بیفتن. و اینو از اول ازدواج میگن . و اگه زن پولی هم خرج کنه اون قدرش رو میدونه و ازش تشکر میکنه و در مقابل با اخلاق و رفتارش کاری میکنه که زن کل حقوق و درآمدش رو با یک ذره از اخلاق و مردانگی و محبتش عوض میکنه . به نظر من این زندگی یعنی زندگی مشترک و همسر داری .
نه اینکه مرد بیکار و بی عار و تنبل و گاها" دوست و رفیق باز یا معتاد و زن مثل یه مرد کار کنه و خرجی بیاره تو خونه.یا اینکه .
.یعنی البته گاهی کمک مالی زن میتونه یه زندگی رو از فروپاشیدن نجات بده اگه بخواد مثلا" .در ابتدای زندگی مشترک خیلی مهم و موثره برای حفظ و دوام زندگی یا گاهی که مرد موقتا" از کار بیکار میشه و زن در آمد داره .گاهی هم همزمان با کار مرد کمک مالی زن واقعا" مفید و موثره در این موارد خوبه که زن هوای زندگی و شوهرش رو داشته باشه و هر کاری بتونه بکنه البته کار زن هم باید متناسب با توان جسمی و روحی و شخصیت و منزلت اجتماعیش باشه و هر کاری رو به هر قیمتی انجام نده
از همه اینها بگذریم ، بعضی وقتا زن به شوهرش میگه به من چه حساب حسابه کاکا برادر ! که البته شوهر بنده خدا هیچوقت نمیتونه اینو بگه چون وظیفه اش شرعی و قانونیشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)