سلام
استاد گرامی خانم طاهره من که تو خماری موندم...........
من اینا رو می دونم که :
جواب از کجا آمده ام؟ ، آمدنم بهر چه بود ؟ مختصر و مفید اینه :
اِنّا لِلّه وَ اِنِا اِلَیهِ راجِعون
از خداییم و بسوی او بازمیگردیم !
انسان هم مانند سایر مخلوقات عالم توسط خالق هستی خلق شده .......مثل آسمان ، زمین ، ذریا، کوه و دشت ، حیوانات و نباتات و جمادات .خداوند جسم انسان رو از خاک آفرید و از روح مقدس خودش در او دمید تا انسان شد.هنگام خلقت انسان به خود نبریک گفت و او را برترین مخلوقات خود قرار داد و اشرف مخلوقات و خلیفة الله ساخت !خداوند از خلقت انسان هدف داشت و حکمت ..........
خداوند میفرماید : وَ ما خَلَقتُ الجِنَّ وَ الاِنسَ اِلّا لِیَعبُدُون ........... جن و انس را نیافریدم جز برای اینکه مرا عبادت کنند.
تو این آیه خداوند هدف از خلقت انسان رو عبادت و بندگی خودش بیان فرموده. این یعنی اینکه آمدنم بهر عبودیت خداوند است.خداوند میخواهد انسان در زندگی به کمال برسد و کمال به دست نمیاد جز در سایه عبودیت و بندگی خداوند. عبادت خالصانه و به قصد قربت خداوند. هدف از زندگی انسان ( علت آمدن ) خود خداست.
اما استاد عزیز شما سئوال رو طوری طرح کردید که جوابش خیلی سخته در مورد من که اینطوره و ذهن منو به جاهای دیگه برد که هیچی نمیدونم چون فلسفی به نظر میرسه .منشاء پیدایش انسان با عنوان تاپیک متفاوته به نظر من برای همین از این لحاظ (فلسفی) چیزی نمیدونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)