باران عزیر من مشکل دوستمون رو کامل خوندم نظرم رو هم در صفحه اول در ارتباط با بی مسئولیتی نامزدشون عنوان کردم!
فکر نمی کنم اختلاف سنی حدودا دوساله بتونه باعث صددرصد این مشکلات باشه! فقط خواستم در بین صحبت های دوستان یادآوری کرده باشم که به حساسیت های نامزدشون و اینکه آیا می تونن همیشه این طرز رفتارو تحمل کنن هم اشاره کرده باشم چون دیدم کسی به اون صورت چیزی از این مسئله عنوان نمی کنه و به نظر من که دارم بابتش سختی می کشم این خودش به تنهایی می تونه برهم زننده یک زندگی شیرین و یا نرمال باشه! من بازم می گم ایشون روی نقطه ضعف شما دست گذاشته و حساسیت هاشون یک عمل ظاهری و بچه گانه س که برای توجیه بی کاری و عدم مسئولیت پذیریشون از این حربه استفاده کردند بنابراین ممکنه بعدا هم توی زندگی مشترکتون همین روند رو ادامه بدن لطفا به این قضیه هم توجه کنین! من دوستی می شناسم که سر سفره عقد مراسم رو بهم زد فقط چون می گفت هنوز مطمئن نیستم شما هنوز فرصت دارین حداقل به تاخیر بندازین تا مطمئن بشین چه کاری درسته! هیچ کس آبروش با عقب افتادن عروسی نمی ریزه خرج و مخارج هم هرچی که باشن از خودتون که باارزش تر نیستن!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)