سلام به اقای سنگ تراشان عزیز و همه ی دوستان خوبم
اقای سنگ تراشان عزیز واقعا نمی دانم چی در مقابل این همه لطف به زبان بیارم
حسابی شوکه شدم !
خیلی اتفاقی وارد این پست شدم ...الان هم فقط دارم گریه می کنم
وقتی که به شدت تحت تاثیر قرار می گیرم ...تنها کاری که انجام میدم گریه است البته زورکی گریه می کنم تا هیجانم را تخلیه کنم وگرنه بیهوش میشم :D:D
از پستتان و نوشته تون ممنونم ...همگی امید بخش و دلنشین بو دند ..همچینین نظرات و شعرای قشنگ دوستان .... گویی جان تازه ای گرفته ام ....مخصوصا با شنیدن اهنگ قشنگ و عرفانی...ممنونم که انقدر به ما اهمیت می دید .
هر چه بیشتر از زمان حضورم در این سایت میگذره عاشقتر میشم
ارامتر میشم و ازادتر
اینجا بوی بهشت میده بوی معنویت و بوی خدا رو میده
اینجا بهشت همدردی است و خدا که حامی و پناه همه ی درمندای عالمه حضور داره
عطرش را احساس می کنم و میدونم این لطف خداست که باعث شد که من در ان سایت عضو بشم و با مهربانان همدردی چون شما اشنا بشم
این لطف خداست که کنار همیم و به هیچ فکر نمی کنیم جز پیوستن به ا و امیختن با مهر بیهمتایش...به او توکل می کنیم و از او می خواهیم انچه را که مایه ی رستن و گسستن از دام ها و بلا هاست و رها شدن از راهی که به جز او منتهی میشود
از خدا که لطفش را شامل حال همه ی من و شما کرده خواهشمندم که همه ی مارو بیش از پیش به خودش نزدیکتر کنه و دست رحمتش رو بر سر همه ی شما که با هم همدردید همفکرید مهربانید صبورید و از همه با ارزش تر به امید خدا دلگرمید بکشه
ببخشید اگر چیز دیگه ای نمی تونم بگم نمی دونم چطور ازتان تشکر کنم که لایقتان باشه....
از این سایت خیلی درسها اموختم اینکه به اینجا امدم فقط لطف خدا بود
اقای سنگ تراشان از شما که این سایت را راه اندازی کردید
تا ما همه ی ما که به گونه ای به همدردی و کمک فکری نیازمندیم را از دام درد و رنج نجات دهید وبه سوی او بکشانید ممنونم
از خدا میخوام که به شما طول عمر عنایت کنه از خدا میخوام که مشکلاتون رو رفع کنه از خدا میخوام که در همه ی سختی ها یاورتان باشه همانطور که به یاری ما می پردازید و همانطور که زمینه ی یاری و همدردی ما را با هم ایجاد کردید ....
از شما اقای سنگ تراشان و همه ی دوستانی که در اینجا همدردی را معنا بخشیبده اند و پیوستن به غم را فنا نامیده اند سپاسگذارم:

سلام به اقای سنگ تراشان عزیز و همه ی دوستان خوبم 
علاقه مندی ها (Bookmarks)