سلام
برادر عزیز در ابتدا ورود تون رو به به جمع صمیمانه همدردی خوش آمد میگم
برادر گرامی اینطور که خودتون ذکر کردید شما دارای خصوصیات مثبتی هستیدکه قابل تقدیره از جمله اینکه راضی به ریختن آبروی خودتون و دیگری نیستید و قبل از هر اقدام نسنجیده ای از مشورت دیگران کمک میگیرید که این خودش باعث میشه شما در این مسیر انشاء الله به خطا نرید.
باید خدمت شما عرض کنم که نباید صرفا" به اخلاق ظاهری ای که از این خانم دیدید اکتفا کنید و گفتید که از خانواده و اشتراکات و تفاوتهای سطوح مختلف فرهنگی و اقتصادی و ... اطلاعات چیز یزادی نمیدونید .اینجوری کار شما سخت میشه چون شما با ازدواج تنها با این خانم وصلت نمیکنید بلکه با خانواده و حتی فامیل ایشون هم وصلت کردید و چه بخواید چه نخواید با همه اونها درگیر هستید بنابراین نمیتونید بدون داشتن اطلاعات کافی و لازم در این خصوص کسی رو به عنوان همسر و برای ازدواج انتخاب کنید .و اصولا" در فرهنگ دینی و ملی ماخانواده خودش یکی از معیارهای انتخاب همسر هست تا جایی که پیامبر (ص) در اینباره فرمودند : بپرهیزید از خضراء دمن یعنی دختر زیبا رویی که در خانواده بد تربیت شده و رشد کرده ! پس باید اطلاعات شما در این باره افزایش پیدا کنه مخصوصا" که گفتید خانواده خودتون در حد تعادل مذهبیه پس باید این دو خانواده از این لحاظ با هم متناسب باشند .
هر خانواده ای برای خودش شان و منزلت اجتماعی خاصی داره و والدین دوست دارن اگه برای فرزندش خواستگاری میرن حتی اگه با جواب رد روبرو شدن شان خانوادگی شان زیر سوال نره و ازش کاسته نشه .
شما گفتید که از رفتار این خانم خوشتون اومده .....برادر من خانمها خیلی تو اینجور موقعیتها باهوشن بیشتر از اونی که شما فکرش رو بکنید ! منظورم اینه که شاید ایشون متوجه حس شما به خودش شده که مراقب رفتارشه !
دیگه اینکه شما رفتارش رو فقط با همکلاسیهای دانشگاه و در موقعیتهای خاص دانشگاه دیدید که این کافی نیست .باید در موقعیتهای مختلف عکس العملش رو ببینید مثل : مواقع شادی ، عصبانیت ، حس همدردی و ... چون ظاهر آدما با باطنشون خیلی متفاوته و عمل کردن به آنچه که در ظاهر نشون میدیم مهمه.
در ازدواج لهجه و نوع گویش از معیارهای اصلی یک ازدواج موفق نیست که در ابتدای امر روش حساب کنید البته چون تا حدی نزدیکی فرهنگ و آداب و رسوم رو نشون میده خوبه اما جزء معیارهای مهم ازدواج نیست پس اون رو بذارید برای بعد.
چون وجود ایشون برای شما انگیزه درسخون شدن شده ( البته به دلیل علاقه تون بهش ) اگه ازدواجی سر نگیره همین خانم ممکنه انگیزه ای بشه برای درس نخودن شما ! پس در این مورد هم مراقب باشید.
و حالا اینکه چکار باید کرد ؟
به نظر من برای مطرح کردن موضوع یا خواستگاری خودتون مستقیم اقدام نکنید .چون خواستگاری مستقیم اکثرا" برخاسته از شور و اشتیاق جوانیه و صحیت با همدیگه و سر بحث باز کردن و شروع رابطه باعث میشه معیارهای اصلی فراموش بشن و این وسط واقعیات و نقاط ضعف و قوت همدیگه رو نتونید بفهمید . خصوصا" که تو محیط دانشگاه خیلی زود بقیه متوجه میشن و این به نظر من درست نیست چون نیت پاک شما برای ازدواج با موارد دوستیهای نادرست قاطی میشه و دیگران برداشت دیگه ای از کار شما می کنند.
به نظر من باید خانواده یا فرد دیگه ای که موقعیت اجتماعی خوبی داشته و دلسوز شما باشه برای مطرح کردن موضوع پیشقدم بشه نه خود شما . و در ضمن کارهای اولیه ازدواج و خواستگاری رو نباید برای همه اشکار کرد و همه رو در جریان گذاشت بلکه تا جای که امکان داره تنها دو خانواده باید در جریان باشند تا زمانیکه انشاء الله ازدواج قطعی شد .
چون ازدواج یک امر مقدسه که آرامش روحی و روانی در پی داره پس چه خوبه که مقدماتش هم در چارچوب اصول اخلاقی و رعایت ادب و احترام انجام بشه .ازدواج یک معامله نیست که دو نفر با هر کلمه یا شیوه ای که به ذهنشون رسید اقدام به انجامش کنن
پیامبر (ص) در این مورد فرمودند : ازدواج و مراسم عروسی را آشکارا برگزار کنید اما خواستکاری را پنهانی !
امیدوارم درست تصمیم بگیرید و تو انتخابتون موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)