خب ببين منم همينطورم هم مي ترسم هم كم تحملم هم اصلا طاقت قهر و دوري رو ندارم ولي يكساله ازدواج كردم اوايل اصلا قهري تو كار نبود ولي گاهي قهر كردن لازمه! اونم كه لازم نيست بري خونه مامانت سكوت بهترين كاره!! جواب ميده فقط بايد از راهش بري. وقتي مي گه چيه تحويل نمي گيري فوري نگو از فلان كارت يا حرفت ناراحتم اولش يكم ازش تعريف كن يا بابت يه چيزي ازش تشكر كن بذار به حرفت جذب بشه هرچقدرم كه از دستش ناراحتي يه چيزي پيدا كن ازش تعريف كني يا اگرم ديگه هيچي پيدا نمي كني يا دلت نمي خواد خيلي دلت پره، از يه چيز خوب بي ربط حرفتو شروع كن ولي يه ذره سرسنگين باش و خودتو سرد نشون بده بعد اون بازم احتمالا ازت مي پرسه حالا چي شده چرا ناراحتي و تو بايد كم كم از مشكلت حرف بزني اولشم بهش نگو از فلان كارت ناراحت شدم مثلا بگو خيلي دلم گرفته احساس مي كنم يه چيزي تو گلوم گير كرده و از اين حرفا بعد اگه ديدي كم كم داره تحويلت مي گيره ادامه بده آخرشم نگو از فلان كار يا حرفت ناراحتم بگو بهتر نبود اين كارو مي كردي يا منظورت از اين حرفي كه زدي چي بود؟ ازش سوال بپرس متهمش نكن! مردها اغلب دوست ندارن كسي يه كارشون ايراد بگيره اغلب فكر مي كنن بهترين عملكرد رو دارن! اينه كه نبايد همون اول بسم الله ازش ايراد بگيري. من خودم خيلي مي ترسم يكم هم كه عصباني ميشم مي بينم داره اونم عصباني ميشه عقب نشيني مي كنم ما كه زورمون به مردها نمي رسه پس بايد از راه هاي ديگه وارد بشيم!! بعدم چرا از قهر مي ترسي؟ قهر نكن ولي بايد در برابر سكوتت مقاومت داشته باشي تا واقعا نخواست ببينه چرا ساكتي باهاش حرف نزن!! يه ذره اخلاقتو عوض كن تا اونم كه اخلاق تو دستش اومده و داره دست پيش ميگيره مجبور بشه اخلاقشو عوض كنه! يادت باشه اوني كه بيشتر تو قهر و دعوا ضرر مي كنه آخرش خودشه اون بيشتر بايد از قهر بترسه نه توووووووووووو!

علاقه مندی ها (Bookmarks)