سولی جان
لحنی که با شوهرت به کار بردی ، کاملاً درسته . می دونی چرا ؟ چون به جای این که شوهرت رو سرزنش و سرکوب کنی ، بهش اهمیت دادی ، یعنی نشون دادی وجودش و سلامتیش برات مهمه ، به جای این که طوری برخورد کنی که اون این پیامو بگیره که ازش می خوای از این کار دوری کنه چون تو دوست نداری ، و آدم ضعیفیه و بی ارزشه چون تریاک می کشه ، و خجالت می کشی از بودنش با این شرایط ، و....... نشان دادی ، او را دوست داری ، برات انقدر با ارزشه که حیف می دونی که به دود و دم رو بیاره و نگران سلامتیش هستی چون سلامتیش برات مهمه و.....
پیام این رفتار شما در یک کلام این بوده :
همسر عزیزم ترا دوست دارم چون دوست داشتنی هستی ( برای خودت دوستت دارم ) ، و وجودت برام مهمه و ناراحتم که به چیزی رو آوردی که سلامتیت رو به خطر می اندازه .
و این پیام را هر کسی دوست داره دریافت کنه ، پس از این به بعد در هر موردی خواستی انتقاد کنی به همین روش پیش برو ، یعنی به شخصیتش احترام بگذار و پر ارزش بدونش ( تقویت عزت نفس) و کاری اشتباهی رو که انجام میده رو بی ارزش کن ، و اون کار رو در شأن اون ندون ( بهش نشون بده که در شأنش نیست) .
شما این روند رو ادامه بده ، خواهی دید که همسرت بیشتر وقتش رو دوست داره در کنار شما باشه .
اگه روزی عنوان کرد که نمی تونه مقدار کمش رو کنار بزاره و قطعی ترک کنه ، بگو من قبول ندارم که تو ضعیف تر از این بساط باشی ، مگه میشه؟!! یعنی تو زورت به این دود و دم نرسه ؟!! من که تو رو قوی تر از این می بینم که نشون میدی ، برای تو زشته بگی ذلیل این موادی و از پس کنار گذاشتنش بر نمیای .
بگو خواهشاً در مورد شوهر من اینجوری فکر نکن که نمیتونه ، من بهتر می شناسمش کافیه اراده کنه ....... .
خلاصه هرچه در خونه و نزد شما عزت نفسش تقویت بشه ، و فضای خونه پر از عشق و محبت صادقانه و انرژی مثبت بشه ، همسرتون رفته رفته از گذروندن وقت با دوستانش دوری می کند و از با شما بودن لذت می بره ......
امتحان کن ...... تاببینی ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)