سلام:
با تشکر از برادر خوبم baby:
به حق گوشزد به جایی بود...این ارسال آنی عزیز رو من خیلی دوست دارم چون تنها جایی بود که یک بحث علمی در گرفت...این لینک زیر هم در تکمیل صحبت های دوستان هرکس دوست داشت مطالعه کنه تا دچار مشکل نشوند:
http://www.hamdardi.net/thread-7775.html
فقط نکته ای رو خدمت دوستان منم جسارتا گوشزد کنم:
اخرین آمار پیش بینی وزارت بهداشت این بوده که در ایران :
تعداد 15 تا 25 ملیون نفر به این بیماری مبتلا می شوند..از اینان 2-1 ملیون نفر در بیمارستان ها بستری می شوند و 500-250 هزار نفر فوت می کنند ....این پیش بینی در تاریخ 6/7/88 منتشر شده است...
و طول مدت اپیدمی 2 سال خواهد بود...
نکته دوم:
در رابطه با واکسن این بیماری ..در کشورهای جهان اول تهیه و تزریق شده است ولی معلوم نیست چه زمان به دست ما می رسد...منتها الان در ایران از اواسط شهریور واکسن آنفولانزا فصلی در داروخانه ها موجود است و من همیشه در سخنرانی هام می گم..تزریق این واکسن برای همه لازم نیست ولی کجا شما بعد از 10 بار ابتلا به آنفولانزا فصلی آنفولانزا نوع جدید ( خوکی) بگیرید ..و کجا که بار اول مبتلا شوید بدون سابقه بیماری دیگری..سطح ایمنی بدن شما بسیار مهم است برای همین توصیه مثلا به مصرف سبزیجات و میوه فراوان می شود..در این بیماری حرف اول را سطح ایمنی بدن می زند..
به هر حال این واکسن گران است و در دسترس همگان نیست ولی توصیه می شه گروههای پر خطر شامل:
1) افراد بالای 60 سال
2) افراد زیر 5 سال
3)خانم های باردار
4) فرد با بیماری های زمینه ای
5) فرد با سابقه مصرف طولانی مدت کورتون ها.. یا آسپیرین
6)فرد مبتلا به بیماری های نقص ایمنی مثل هپاتیت و ایدز و سرطان ها و....
تزریق کنند.
+ کلیه کادرهای بهداشتی و درمانی و افراد در معرض مواجهه
البته افراد با سابقه حساسیت به تخم مرغ نباید این واکسن را تلقیح کنند..
در نهایت این واکسن هیچ ایمنی در مقابل آنفولانزای خوکی نمی دهد و تنها مانع ابتلا به انواع شایع آنفولانزا فصلی می شود...
موفق باشید..![]()

:
علاقه مندی ها (Bookmarks)