ضمن تشکر از راهنمائیهای خوبتون
متاسفانه محل زندگی این خانم در خوزستان هست و من تهرانم.
این خانم ازدواج قبلی اش رو که شوهرش هم از فامیل بود به دلایلی بهم زدند وهمه فامیل مخالف با طلاق گرفتن بودند اما خانم نشون داده که هر کاری که بخواد می کنه. اینو از این بابت گفتم که روحیه ای داره که مشورت دیگران روش تاثیر نمی ذاره و حرف حرف خودشه به یه شکلهائی ما رو پس می زنه.
پدرش هم فوت کرده (حدود 20 سال پیش) و مادرشون هم در یه شهر -حدود 150 کیلومتری- زندگی می کنه.
بازهم اگه نظر دیگه ای دارین می شنوم.
از شما گفتار نیک ومدیر همدردی عزیز مجددا کمال تشکر دارم.
نیاز این خانم قطعا مالی نیست ، او شاغله و درآمدش هم خوبه. اما اینکه نیاز عاطفی داشته باشه نمی دونم.
شاید هم انگیزه های دیگه ای داشته باشه.
خب این مساله هم مثل مساله قبلیش (طلاق) حتما همه مخالفند ، باید ببینیم چطور میشه اونو از این تصمیمش منصرف کرد.
منتظر ارائه راه حلهای دیگه هم هستم.
ممنون از همتون
ایشون خیلی اهل مشاور و... نیست. در خصوص مورد طلاقشون خیلی درخواست داشتم که پیش مشاور بروند شوهر قبلی شون بیشتر حرف شنوی داشت اما ایشون یک در صد هم راه رو باز نمی زاره که طرفی که مشورت میده رو دلخوش کنه ، حرف حرف خودشه.
الان هم قطعا می خواد چند نفری از فامیل رو متقاعد کنه که درست داره تصمیم می گیره.
آقای مدیر بنظر شما آیا باید ما (فامیل) بااو همراهی (تا چند ماه) کنیم وباب معاشرت وارتباط با اون خانواده رو باز کنیم تا خودش منصرف بشه؟ یا باید قطعاو صریح اعلام مخالفت کنیم .
ضمن نمی دونیم همسر اول این آقا درجریان کارشون هست یا نه.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)