ببینید رابطش با شوهر خالش اصلا حضوری نبوده و فقط قصد کمک به شوهر خالش داشته اما من بلور نمیکنم آخه کسی به راحتی نمیتونه به کسی بگه دوست دارم مگه همه عروسکن که به راحتی این حرفا رو بزنن ....
ببینید من در مورد انجام دادن قولهاش 80 درصد مطمئنم و شکی ندارم اما اینکه آیا بعد ار فروکش کردن احساسات و ازدواجمون آیا بازهم به حرفهام گوش میکنه ؟
سیستم این خانوم جوریه که با دستور چیزی رو قبول نمیکنه اما وقتی با ملایمت ازش بخوای قبول میکنه ...من درمورد اینکه با کسه دیگس یا آرایش مینکه اصلا شکی ندارم و چاردشم میدونم همیشه سرشه توی این 6-7 ماه چند بار رفتم و دیدمش اما زمانش کم بوده جمعا هر دفعه 3-4 ساعت و نمیشد در این ساعت کم بطونم بشناسمش باید از روشهای روانشناسیه زود باز ده کمک بگیرم که بد نیستم ؟؟؟؟
از همه دوستانی که دارن کمکم میکنن ممنونم ...اما خواهش میکنم اگه سوالاتی دارن من این چند روز فقط پای اینترنتم و باید تکلیف خودمو روشن کنم .من الان کار میکنم و سربازی رفتم آماده ازدواجم ...درسم میخونم که تحصیلاتم عالیه باشه ..متاسفانه دلم میسوزه آخه زمانه زیادی صرفش کردم یعنی واقعا انرژیه زیادی ازم گرفته که توی این 6-7 ماه تمام خصوصیاته بدشو فراموش کنه که 80% موفق شدم ..همینطور که دوستان گفتند خودمم میترسم که احساساتش وقتی فروکش کنه آیا بازهم میتونه ترکم کنه؟ آیا من همیشه ترس از این که بهش محبت نکنم آیا جای دیگه دنباله محبت نگرده .این بزرگترین ناراحتیه منه من از آینده و تعصبم میترسم ..اون خیلی عوض شده دلیلش برام معلوم نیست آیا برای گذشتن از مرحله ازدواجه و بعد همان کاسه و آش؟
شبیه کسیه که منو میپرسته چون میخواد جواب گذشتمو بده و این برام هم خوبه هم بد چون اصلا دیگه خسته شدم همش باید بگم چیکارکنه چیکارنکنه ...خسته شدم
بازم اگه سوالی هست بگید تا جواب بدم کمکم کنید مشکلمو حل کنم .....
ببینید خواستگارم کم نداره و تا حالا چند تا شونو رد کرده اما من مطمئن نیستم برای من بوده یا برای آینده خودش .... اما این برام مهمه که چطور راهنمائیهای من اونو عوض کرده حتی با مادره خودش درگیر شده که مادرش مانتویی و اون میخواد چادری باشه حتی قبول کرده تا آخره عمرش نقاب به صورت بزنه من براش سخت گرفتم چون میخواستم مطمئن بشم که میتونه یا نه .....بهش بد بین نیستم اما مترسم که همش من باید بهش بگم این کارو بکن این کارو نکن تا کی؟ من نباید آروم باشم؟ من با چوب باید بالا سرش باشم؟من باید........
منتظرم که راهنمائیهاتونو بخونم ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)