سلام
خوش اومدید به تالار همدردی .
به نظر من شما باید به همسرتون ثابت کنید که چقدر براتون ارزش داره . همین چیزایی رو که اینجا گفتید رو بهش بگید ، بگید که به هیچ وجه حاضر نیستید از دستش بدید . میگه طلاف خوب شما هم بگید من دوست دارم و حاضر نیستم طلاقت بدم هر اشتباهی هم که کردم حاضرم جبران کنم تا دیگه از من ناراحت نباشی .
گاهی خانم ها میگن طلاق تا ببینند عکس العمل طرف مقابل چیه و اگر خودشون هم راضی به طلاق نباشند و فقط قصدشون سنجیدن محبت همسر باشه براشون لذت بخشه که بشنوند که طلاقت نمیدم چون دوست دارم ....
همسر شما همین که نمی خواد خانواده ها چیزی بدونن و فقط به شما میگه طلاق فکر می کنم دلیلش همون جلب محبت شماست حتی ممکنه با شنیدن این جمله تا مدتی هم روی حرفش اصرار کنه شما هم باید مصمم باشید و همین جواب رو بدید .
فکر می کنم که اگر همسر شما جدا خواهان طلاق بود خودشون به خانواده ها می گفتند که حاضر نیستند ادامه بدن.
شما باید به خودتون فرصت بدید تا به شناختی از جنس مخالف در روحیات و خلقیات برسید . حتما سعی کنید شناختتون رو با مطالعه یا همین اینترنت بالا ببرید . کتابهای زیادی در جهت شناخت خانم ها برای آقایون چاپ می شه اما نمی دونم چرا آقایون کمی سعی نمی کنند که خانم ها رو بشناسند تا دچار مشکلات این چنینی نشند .
همین که ایشون مدام به شما زنگ میزده یکی از ویژگی های خانم ها است . و انتظار محبت دارند نه سردی . اما اگر آقایون خانم ها رو بشناسند به جای سرد برخورد کردن با لحنی ملایم و جذاب میتونن بیان کنن که وقتی سر کار هستم شرایط حرف زدن نیست و دوست ندارم تو ناراحت بشی که نمیتونم باهات حرف بزنم ، شرمنده به محض اینکه کارم تموم بشه باهات تماس می گیرم ...
سعی کنید خانم ها رو بشناسید .
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)