دلم می خواست بنویسم..آنقدر کلمات روان بر زبانم جاری شدند آنقدر اسان انگشتانم می نویسند که باورش در خاطر کوچکم نمی گنجد..
خدابا..
نمی دانم جندمین هزاران است که نامت را از حنجره فرو خفته ام به پرواز در می آورم و نمی دانم چندمین هزاران است که تو صبورانه نجواهای شبانه من را می شنوی..
حالا امده ای بی خبر از روزهایی که بر من گذشت..
امده ای تا روح خسته ام را جلا دهی غافل از آنکه روحم آنقدر خسته و پیر شده است که گاهی باور ندارم نامت هنوز برزبانم است..
با ترس چشمانت را به یاد می آورم و باور نمی کنم که تمام آن اشک ها و خدایا گفتن ها به تنهایی نبوده است..
خدایا چطور هجران را تحمل کردم..
این منم
آیا زنده ام ..
دستی بر موهایم می کشم چشمانم را محکم فشار می دهم و گونه هایم را می فشارم و باز چشم باز می کنم و تو را می بینم که خواب الوده مرا می نگری و من فراموش می کنم روزهای بی تو بودن را.
روزهای هجران و غم را...
خدایا ..خدایا..
چگونه برایت از تنهایی هایم بگویم از گفتن ها نشنیدن ها ..از اینکه چطور قلبم را فشرده کردم تا صدایی از ان بر نخیزد و ارام آرام در سیاهی شب اشک ریختم و فراموشت کردم..
نمی دانم جندمین هزاران صبح دیگر باید بیاید تا تو را در اغوش خسته ام بگیرم..
نمی دانم چندمین هزاران شب باید سپری شود تا من بتوانم شجاع باشم و اشک نریزم.
نمی دانم چندمین هزاران و هزاران و هزاران دیگر باید بگذرد تا من بزرگ شوم .تا اشک نریزم ..تا نترسم ..تا ........
نه
نه
من نمی توانم ..مرا تاب دیدن چشمهایت نیست..
تاب شنیدن صدایت...
برایم مدت هاست تاب و توانی نمانده است و مدت هاست هوای اطرافم بوی سرد سکوت را می دهند و من دیگر از سکوت بی تو بودن ها بیزارم ولی باز شب های هجران به یادم می آید تصمیم می گیرم هیچ گاه عاشق نباشم..
نمی توانم باز هزاران نبودن هایت را تحمل کنم پس نمی خواهم عاشق باشم...
خدایا..
دوستت دارم..
حصار اطرافم پر از تو یاد توست ..چه باک وقتی دستان مهربانت را در میان انگشتهای کوچکم گرفته ام و به رد پای نداشته ات می نگرم..مرا بر روی دستانت می گیری و می روی ..صدایت را در گوشم می شنوم که برایم محبت زمزمه می کنی پس چرا جز تو عاشق کسی باشم..
من دستان محکم تو را در دستانم دارم ..
پس من تنها نیستم..
تو را دارم.
نزدیک نزدیک..
پیش چشمانم..
و می توانم هر لحظه که اشک آلود شد نام تو را بر زبان اورم و لبخند بزنم و از هجوم سرد تاریکی ها نترسم..
دوستت دارم.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)