سلام به مهر مادر
سلام به
می دونم که یه مادر همیشه نگران و دلواپس فرزندشه و می خواد یه خار هم به پاش نره.
ولی اگر این مادر بترسد و مضطرب باشه کاراییش کمتر می شه
پس اول ارامشتو را حفظ کنید و بعد اقدام کنید اگر بتونید بدون اضطراب و با مهربانی به فرزندتون ارتباط بگیرید خیلی کار گشاست.پس اول ارامش !لطفا!
یه مثال
من هروقت فرزندم چیزی در گلویش گیر می کرد با خونسردی دستم را به طرف گلو ی او می بردم و بچه خلاص . بعضی ها می گقتن چه راحت نه اخی !نه اوخی!بی سرو صدا!
یه روز یکی از بچه های فامیل یه پره پرتغال تو ی گلوش گیر کرده بود از صدای جیغ و فریاد خودم رو به اتاق رسوندم دیدم بچه سرخ شده و مادر همین طور جیغ می زند وبه خودش می زند.دستم را بهطرف حلق بچه بردم و پرتغال را دراوردم بعد چندتا پشت بچه زدم. تازه نفس بچه بالا امد مادر شروع به گریه و ناله کرد طفلی بچه تا یک ساعت گریه می کرد و نگران مادر بود.
مادر پیش خودش فاتحه بچه را خونده بود و به جای این که ارمشش را حفظ کندو حرکتی بکندتسلیم احساسات مادرانه اش شده بود و داد و فغان که اگر فرزندم بمیرد چه می شود؟
حالا شما مادر خوب این مسئله خودکشی مسئله ی ساده ای نیست و نباید به راحتی از ان گذشت و صرفا به حساب شوخی یا جلب توجه و اینهاگذاشت ...
بایدبا او صحبت کنید (اقای مدیر راهنمایی کردند) اگاهانه فرزندتان را زیر نظر بگیریدو بیشتر از قبل کنار ش باشید .
با حرفهایی که از زیر زبونش می کشید یه مادر بهتر از هر کسی متوجه درد و رنج فرزندش می شود و با مهربونی هاش می تونه دردشو تسکین بده.زیر بالشو بگیره ،امید بده ،و دعاش کنه.
دعا می کنم مشکل شما و فرزندتون حل بشه !
بعد که انشاءلله با او صحبت کردید و ارومش کردید .یه خبر هم به ما بدید و خیال مار اهم راحت کنید.
با توکل به خدا و دعا و عمل به موقع همه چیز درست میشه انشالله

سلام به مهر مادر

علاقه مندی ها (Bookmarks)