سلامي چو بوي خوش آشنايي گفته بودي كه شما فقط شعار ميدهيد آره راست مي گي همه شعار مي دن حتي مدير سايت چون نه اون و نه من تجربه تلخ تو رو داشتيم و نه تو مي توني فكر كني كه ما چه تجربه هايي داشتيم در اين دنيا تا شعاري نباشه عملي وجود نداره ؟ اگر تواين شعارو(تكليف زني كه مورد كتك و ازار قرار مي گيرد چيه؟) نمي نوشتي من وامثال ما چگونه جوابت رو مي داديم؟
دو هفته پيش بازني برخورد كردم كه از شوهرش كتك مي خورد بهم گفت كه هر چقدر اذيتم مي كنه بيشتر دوستش دارم . به نظز تو چرا بايد اين جور باشه؟
تو اگر گرسنه بشي احساس گرسنگي رو حس مي كني و ميروي به دنبال غذا اما اگر آزار ببيني فقط احساس رنج و اذاب رو حس مي كني ولي فكر نمي كني كه اگر دوست نداري پس چرا تحمل مي كني ؟
اگر مي خواهي تحمل كني چرا از راه درست اين كار رو نمي كني ؟
سعي كن اگر مي خواهي چيزي رو انتخاب كني باقاطعيت تمام انتخاب كني و به كار هاي درست خودت فكر كن و ازش لذت ببر . اگربخواهيم كلي نگاه كنيم واقعا نمي شه براي اين جامعه و زناني كه گفتي كاري كرد .
از طرفي هم بايد محكي به انتظار خودتون از ما داشته باشي ببيني بيشتر از خودت كي مي تونه كمكت كنه ؟ تا حالا چه تلاش هايي كردي و به چه نتايجي رسيدي .
همين كه تونستي حرفهاتو بگي كلي ارزش داره .
اگر آدما چيزي رو انتخاب كنند كه دوست ندارند ، مي تونند اونرو كنار بذارند،يا تغييرش دهند، يكي ديگه انتخاب كنند ، زشت حرف بزنند و خوب نگاه كنند يا بد نگاه كنند و خوب حرف بزننديا كه شعار بدهند ودر نهايت خوب عمل كردن مهمه كه بايد توجه بهش كني.
به قول آقاي سنگتراشان شاید ما تغییر نگرشی ایجاد کنیم كه من مطمئن هستم بهترين راه كمك كردن به تواين است كه شروع به تغيير نگرش كني . حداقل چيزي رو از دست نمي دهي . شاد باشيد.