mouod , بالهای صداقت عزیز
بارها شده با عشق تو دل شب پا شدم و نماز شب هایی خوندم و دعاها و ذکرها کردم که زمین و آسمونو تکون داده تو همون حال خوابیدم خواب ایمه اطهار از جمله فاطمه زهرا (س) و... را دیدم یا خوابهای صادقه ای که رو سر همه شاخ درآورده. اما مشکلاتم لاینحل باقی مونده یا اینکه با اصراری که برای انجام هر چه سریعترش کردم حاجتم برآورده شده اما بعدا دیدم به نفعم نبوده.
اما نکته اینجاست که گاهاٌ همه تلاشها را بنحو درست و از راهش میکنی به نتیجه نمیرسی اونوقت با صبر جمیل و با توکل وواگذاری نتیجه به خداوند ارحم الراحمین بهترین جواب را میگیری.
موعود عریر این نهایت لطف و انساندوستی شماست که دغدغه تون میشه مشکلات دیگران از جمله بالهای صداقت عزیز و براشون دعا میکنید. بنده هم دارم از صمیم دل براشون دعا میکنم. ولی چقدر صلاحه نمیدونم که با این حال و اوضاعی که ایشون داره احساساتشو رقیقتر کنیم. کما اینکه دختر گلشون هم وارد شده و نمیدونم خدایا چقدر حرفهام درسته، که اصلا مو طلایی عزیز در جریان ریز این مسایل باشه.
ببخشید قصدم جسارت به مسایل دینی نبود فقط فکر میکردم تمرکز بالهای صداقت زیادی معطوفه به مشکلش و بهتره کاری کنیم که به صبوری اش کمک کنیم ضمن راهکارهای عملی که اینجا دوستان ارایه میدن و تلاش همراه با صبوری که این عزیز دارند و همه ما هم در لحظاتی که دلمون از زمین کنده میشه بیاد هم بالهای صداقت و هم همه دردمندان و حاجتمندان تالار باشیم.من از خدا میخوام آنچه که خیر و صلاح دنیا و آخرت ایشونه خدا سر راهشون قرار بده.
امیدوارم توضیحاتم کار رو خرابتر نکرده باشه
التماس دعا![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)