سلام gh.sanaنوشته اصلی توسط gh.sana
خیلی مطمئن نباش!!!
اگر مشاور بودی قطعا نظر دیگری داشتی.
شما اگر با دقت انجمن مشکلات ارتباط دختر و پسر را مطالعه کنید، متوجه میشوید که تعداد دخترانی که در این رابطه ها کلاه سرشان رفته کم نیستند.
فقط 3 نکته ظریف وجود دارد.
1 - اغفال با عنوان دوستی انجام نمیشه ، بلکه با در باغ سبز نشون دادن جهت ازدواج هست.
2 - دختران آگاهی هایشان رفته بالا، اما احساساتشون هنوز به همان شدت دختران قدیم یا حتی رمانتیک تر ، شدیدتر، و حتی غیرقابل کنترل تر شده است.(به خاطر حساسیت زدایی افراطی که نسبت به این رابطه ها در جامعه صورت گرفته است)
3 - بحث هیجان خواهی و تفریح برای پسران بیشتر مصداق دارد تا دختران، در واقع دختران بیشتر به امید اینکه از این طریق انتخاب صحیحی برای ازدواج خواهند داشت ، اشتباها فریفته می شوند. (مهم:البته این مسئله صددرصد عمومیت ندارد، ولی اکثرا مشکلات ارتباطی دختر و پسر در این خصوص، این چنین هست)
در همین تالار می توانید دخترانی در هر سطح آگاهی بیابید که چوب چنین پسرانی را خورده اند، یا در حال خوردن هستند، یا اگر دقت نکنند در آینده خواهند خورد.








پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)