نوشته اصلی توسط
shookan4
چرا رو این یه حس اینقدر اصرار دارین"احساس میکنم موجود بی ارزشی هستم"
خوب دارم تمرین میکنم اگر این احساس را دارم که سر خودم نمیتونم کلاه بزارم و چیز دیگه ای بگم. احساسم اینه دیگه. (تازه اول کاره بزار گرم بشم.

)
من موقعی که از کار یک نفر خوشم نمیاد برام سخته که بهش بفهمونم که از این کار بدم میاد؟ و خیلی چیزها را به خودم تحمیل میکنم.
موقعی هم که از یک کاری یا چیزی خوشم میاد بازم خود به خود سعی میکنم این موضوع را پنهان کنم؟شاید یک نفر از این کار خوشش نیاد
من تصمیم گرفتم که از امروز بیشتر توی تالار نظر بدم و بیشتر توی بحثها شرکت کنم و نظرات خودم را بگم.نظر شما در این مورد چیه؟
چطور میتونم بدون اینکه طرف ناراحت بشه بهش بفهمونم که از کارش خوشم نمیاد یا اینکه از کارش ناراحت شدم؟
دوست عزیز
خیلی جالبه که تو شرایط نه چندان خوب خانواده و با این مشکلات تونستین به تحصیلاتتون ادامه بدید، این یعنی محیط اطراف نتونسته رو رسیدن به هدفتون تاثیر بذاره. امیدوارم در ادامه بتونید ارشدرو هم بگیرید.

2- ارزشها رو برا خودتون تعریف کنید.
3- ما در دنیا قرار نیست برا خوشایند این واون کار کنیم. بله باید رضایت پدر ومادر رو جلب کنیم. معیار خوبی وبدی اعمالمون رو دین تعریف کرده.
4- وقتی از کار کسی بدمون میاد بسته به اینکه اون کار چه ارتباطی با من داره ، و چه آسیبی به من می زنه و بسته به اینکه از چه کسی صادر شده ، واکنشهامون متفاوته (این مقوله نیاز به تجربه داره - برا همه ما نه فقط برا شما که این موضوع رو مطرح کردید)
5- [size=large]
اصلا هیچ دلیلی نداره که از کارهای ما همه خوششون بیاد.[/size
6-این خیلی عالیه که شروع کنی به نظر دادن ، همین جا هم می بینی که برخی ممکنه از نظر شما خوششون نیاد. تمرین بسیار مفیدیه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)