به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

RE: میشه کمکم کنید خواهش دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط alivosogh
    نقل قول نوشته اصلی توسط m.mouod
    برادر گرامی به تالار همدردی خوش آمدید

مدت زمانیکه بهش اشاره کردید برای شناخت کسی اونهم برای ازدواج خیلی کمه . خصوصا" در مورد یک منشی !
    این خانم به اقتضای کارش و اینکه تازه استخدام شده خب باید طوری رفتار کنه که به نظر رئیس شرکت و کارمنداش عالی بیاد تا اگه بطور آزمایشی استخدام شده ف این دوره رو بخوبی بگذرونه و کارش رو حفظ کنه .این یک نکته در مورد نوع رفتارش بود که اگه رفتارش رو پسندیدید بدونید که فعلا" برای قضاوت زوده !

اما پیشنهاد کوه رفتن و کاری که نباید میکردید اما کردید ، اشتباه کردید . به نظرم شما دلیلی برای کوه رفتن با هم نداشتید . و شما که ایشون رو برای ازدواج مخواستید باید مراقب رفتارتون می بودید و نامحرم هم که هستید نباید بوسه رد و بدل میکردید ! این کارتون خیلی اشتباه بوده .

حالا چون هر روز همدیگه رو میبینید ، جدی ازش معذرت خواهی کنید و بگید اشتباه کردید. در مورد فکر کردنش هم شاید خودتون بتونید حدس بزنید چی فکر میکنه چون گفتید فکرش رو میخونید !

اما اگه واقعا" ایشون رو برای ازدواج میخواید باید آداب خواستگاری رو بدونید و رعایت کنید چون رعایت همین اداب اولیه در ازدواج نشونه پایبندی و تعهد در ازدواج و همسرداریه .
    در مورد محرم و نامحرمی باید بگم خوب من و اون د مورد همه چی صحبت کردیم حتی از من پرسید که قبلا س ک س داشتی یا نه که من جواب درستی بهش ندادم یا سر مسله دختر بودن برام مهم هست یا نه

اینم بگم ایشون هم دختر پسر بازی بود و من هم پسر دختر بازی بودم
    برادر من اینجوری که شما میگید ، با همدیگه تفاهم دارید !

یعنی چی که در مورد رابطه جنسی جواب درستی بهش ندادید ؟؟؟ یعنی تجربه اش رو دارید و نخواستید بگید ؟

و اینکه ایشون در مورد دختر بودن از شما سوال کرده ، این یعنی چی ؟؟؟ یعنی ایشون هم اینگونه روابط رو تجربه کرده و نظر شما رو در این مورد خواسته ؟

تو این سطر آخر هم که تایید کردید تفاهم دارید .

پس با این حساب من فکر میکنم بله ایشون بهتون فکر میکنه و اگه شما مهلت بدید بهتون زنگ هم میزنه و در موردتون هم نه تنها فکر بد نمیکنه بلکه شما ایده آلش هم هستید چون اینجوری که میگید ظاهرا" مشکلی نیست .

اما با این بحث هایی که کردید من یه سوال دارم :
    در مورد رابطه جنسی از شما سوال کرده یعنی احتمالش رو داده که جواب شما مثبت باشه از طرفی در مورد خودش هم دختر بودن یا نبودن رو پرسیده باز هم احتمال منفی بودنش بوده یا هست ، پس دیگه ناراحت شدن از بوسیدنش واسه چیه ؟؟؟

به نظر من این فقط یه ناز الکیه چون ظاهرا" با موارد مهمتر از بوسه مشکلی نداره .

2. 3 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (جمعه 18 دی 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)