سلام دوست خوبم ... به همدردی خوش امدی ..امیدوارم با کمک دوستان به بهتربن نتیجه برسی

در چند حالت یه دختر یا خانوادش به خواستگارها چنین جوابی میدن ...1- شاید ایشان واقعا قصد ازدواج نداره ... ایشان الان 20 یا 21 سال سن دارند و معمولا دخترها ترجیح میدن در این سن و با این شرایط (درس و ادامه تحصیل ) ازدواج نکنند...راستش من وقتی به ان سن بودم اصلا به ازدواج فکر نمی کردم و بیشتر دوست داشتم روی تحصیل و سرگرمی های ان زمانم تمرکز کنم و خودم را درگیر زندگی مشترک نکنم ...و دوستانم هم تقریبا همین نظر را داشتند...2- خانواده دختر فعلا دوست ندارند دخترشون در این سن ازدواج کنه 2- احتمالا دختر خانم به کسی دیگه فکر می کنه و یک نفر دیگه تو زندگیشه ...3- با شرایط فعلی شما برای ازدواج موافق نیستند .
ولی اگر شما به این خانم علاقه داری یعنی به قول معروف عاشقش شدی و دوست داری با ایشان ازدواج کنی , می تونی از دوستان بخوای که در این مورد شما را راهنمایی کنند که چطور نظر ایشان را در مورد خودت بدونی...ولی اگر فقط قصد ازدواج و اشنایی باایشان را داری و علاقه ای در بین نیست و میتونی فراموش کنی ، خب به طور واضح جواب ایشان منفی بوده و شما میتونی به دختر دیگه ای در خواست ازدواج بدی ...منتظر جواب شما هستم ...
علاقه مندی ها (Bookmarks)