با سلام و احترام به tarlan و neda-ghazal
بعضی اوقات که مشکلات دوستان را می خوانم جالبه که اون مشکل را نیز تجربه کردم به قو یکی از دوستان : تو کدام مشکل را تجربه نکردی .
به خدا خیلی اذیت شدم ، ولی باور کنید باز هم اینها جنبه های منفی زندگی است ، جنبه های مثبت هم زیاد وجود دارد .
یادتان باشد :
هیچ انسانی کامل نیست
من هم عیوبی دارم ، شوهرم هم عیوبی دارد ، محسناتی نیز دارد . مادرشوهر عیب ها و محسناتی دارد .
شوهر شما نیز سر تا پا حسن هم هست ولی در کنارش این عیب ها را نیز دارد .
اگر منظور شما از نامزدی عقد رسمی نیست و براحتی می توانید او را رها کنید و فکرمی کنید این کار صحیح است ، با صلاح و مشورت بزرگترها و ... تصمیم بگیرید و در غیر اینصورت :
در مورد صحبت شما که : تلفن می زنه منم ناراحت می شوم وقتی نامزدهای دیگرو میبینم که اینهمه برا هم میمیرن // بیشتر ناراحتم
شما ظاهر نامزدهای دیگر را می بینید .
شوهر من در دوران نامزدی در شهری دیگر بود و ما همدیگر را چند ماه یکبار می دیدیم ، و می گفت : نمی تونم بیام . او خیلی زود عصبی می شد و با لحن بد حرف می زد و من تحمل می کردم ، الان بعد از گذشت دو سال از نامزدی و ازدواج خیلی عوض شده است و در کنار من خلق و خوی مرا گرفته است و آرام شده است و بسیار شیفته تر از قبل است ولی کلید دست یافتن به چنین باغ زیبایی از زندگی دست خود توست .
مردها را باید بشناسی .
از کجا میدونی دلش برات تنگ نمیشه؟
نوشته بودی :
خیلی هم بد دهنه چه موقع شوخی چه موقه دعوا بد حرف می زنه خیلی بدم میاد و ناراحت می شم قهر می کنم بد از یک ساعت که قهر می کنم سرو کلش پیدا می شه و با اصرار وادارم می کنه که آشتی کنم من مثلا قهر می کنم که درست بشه ولی فایده ایی نداره این رفتارها براش عادت شده/ خودشم میگه من نه عوض میشم نه طلاقت می دم من خیلی دوست دارم
1- خودت نوشتی قهر می کنی این یکی از عیب های بزرگ شماست که او را بسیار آزار می دهد و شاید اگر پای درد دل او بنشینیم همان اندازه که شما از دست او ناراحتید او هم باشد .
منطقی حرفت را بزن ، با شوخی حرفت را بزن ، با خنده و بسیار جالب به او بفهمان که در شان تو نیست ، طوری که غرورش نریزد .
2- خودت نوشتی سر وکلش پیدا میشه و با اصرار وادار به آشتی می کنه ، جالب است که در برابر عمل اشتباه شما باز هم دوستت داره و می آید برای آشتی .
3- نوشتی: من مثلا قهر می کنم که درست بشه .
آخه با قهر درست میشه ؟ این شیوه حتی در مورد بچه های زیر 6 سال هم کارساز نیست . شما و شوهرتان که دیگه عاقل ترید .
4- وقتی میگه : من عوض نمیشم
در واقع میخواد بگه : من به حرف تو نیستم .
می دونی چرا ؟
چون به علت غرور مردانه اش نمی خواد زیر بار حرف تو بره ، باید به طرز دیگری از او می خواستی که تغییر کند ، حتی لازم نیست نصیحت کنی ، در عمل یادش می دادی
یک چیز دیگه هم یادت باشه :
بهرحال زندگی مشترک سخت است ،و با زندگی در خانه پدری فرق می کند بهتر است بگویم : روش و مهارت می خواهد و کلا در این راه ناراحتی و دعوا و غصه نیز چاشنی زندگی و تا حدود خاصی طبیعی است .
امیدوارم از صراحت لحنم ناراحت نشده باشید ولی بدان که دوستت داشتم که اینطوری نوشتم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)