سلام موعود عزیز امیدوارم دعوت ما رو بپذیری و به سوالات دوستان جواب بدی
خوب من هم چندتا سوال دارم :
1 _ چطور با تالار آشنا شدی ؟ و چرا تصمیم گرفتی عضو بشی ؟
2 _ چه مطلب یا پستی تو تالار برای شما خنده دار بوده ؟
3 _ یک انتقاد کلی از اعضاء یا تالار .
4 _ نظرتان در رابطه با عشق چیست ؟
6 _ یک فیلم که شما رو تحت تاثیر قرار داده نام ببرید؟
7 _ یک جمله آموزنده و مفید .
8 _ در زندگیتون چه چیزی شما رو بیش از حد غمگین یا چه چیزی شما رو بیش از حد خوشحال می کنه ؟
سلام باران خانم عزیز .........ممنون از دعوت شما
1- راستش یه مشکلی برای برادرم پیش اومده بود خواستم از یه سایت مشاوره خانوداه مشاوره بگیرم برای همین تو گوگل زدم مشاوره خانواده و با همدردی دوست شدم :D
2- مطلب خنده دار که زیاد دیدم اما چیزی جز یه مورد یادم نیست .یکیش این بود که آقای مدیر تاپیک طنز ازدواج و خانواده و عشق زدن من هم توش یه چیزایی با عجله نوشتم چون آخر وقت اداری بود .دیگه حواسم به ظنزش نبود و آقای مدیر گفتن موعود گرامی فکرنمیکنی زیادی طنز بود ؟کلی بهش خندیدم چون حق با ایشون بود مطلب من بیشتر ناامید کننده بود.
3- چه خوب شد که این سوالو پرسیدید خانم باران ....... راستش یه انتقاد یا پیشنهاد یا هرچی که دوستان اسمش رو بذارن دارم . زیاد دیدم حتما" شما هم دیدید که گاهی اعضاء از یک جهت خاص به عضو دیگه ارادت دارن برای همین اون شخص هر جا هر مطلبی که بیان میکنه بقیه تایید و تشکر میکنن ! البته مشخصه که هر عضوی تو یک زمینه شاید بهتر از بقیه تجربه یا تخصص یا آگاهی داشته باشه اما به نظر من این دلیل نمیشه که هر جا هر مطلبی عنوان کرد ما تایید و تشکر کنیم چون برای یک عضو تازه وارد به تالار این تایید و تشکر ها و رتبه ها خیلی مهم و تاثیر گذاره و میتونه روی تصمیم گیری اون تاثیر بذاره .پس باید در این زمینه دقت بیشتری داشته باشیم طبق همون جمله آقای صابر( نقاب ) که گفتم و برای من خیلی ارزش داره
4- خب عشق به نظر من دو نوعه یکی مخرب و ویرانگر و دیگری سازنده و باعث رشد وتعالی انسان.
انسان میتونه عاشق هر چیزی باشه : خدا ، خصوصیات اخلاقی پسندیده مثل صداقت و عدالت و نجابت و ... ، طبیعت و عاشق خودش یا کسی از جنس مخالف .
عشق واقعی و سازنده یک حس مقدس و باارزشه که به انسان انگیزه زندگی بهتر میده .باعث رشد و موفقیت میشه . عاشق واقعی معشوقش رو همونطوری که هست می پذیره و حاضره براش هر کاری بکنه و با کوچیکترین مشکل و ناملایمی از کوره در نمیره و عشق یادش بره ! به نظر من عاشق واقعی برای معشوقش ذره ذره آب
میشه اما گله و شکایتی نمیکنه نه اینکه برای هر کاری منت بذاره. اگر عشقی نبود پیوندی هم نبود .
کسی که عاشق خداست به هر آنچه خدا بهش عطا کرده راضی و خرسنده و هیچگاه به خاطر نداشته هاش به خدا اعتراض نمیکنه .و به قول امام خمینی (ره) : عاشق دوست ز رنگش پیداست ! یعنی همه چیزش خدایی و مورد رضای خداست .اگر با فکر و عقل و آگاهی عاشق کسی یا چیزی شدیم ، اون عشق به نظر من سازنده و مفیده اما اگر از روی احساسات زود گذر و لحظه ای و بدون تفکر به کسی یا چیزی تمایل پیدا کردیم اون اصلا" اسمش عشق نیست یا وابستگیه یا عادت ( اینو از مقاله ها یاد گرفتم تقلب بود)
خانم باران یک شماره رو جا انداختید ها
5- فیلم سینمای « بوی پیراهن یوسف » که چندین بار دیدمش و هر بار با اشتیاق و البته گریه ام رو هم در میاره
6-این بیت شعر رو خیلی دوست دارم و آموزنده هم هست :
گر کیمیا دهندت بی معرفت فقیری ................گر معرفت خریدی بفروش کیمیا را
7- البته چیزهاییکه آدم رو ناراحت میکنه زیادن اما من از دروغ و بدقولی بینهایت متنفرم و عصبی و ناراحتم میکنه .
وقتی هم که بتونم برای کسی کاری بکنم که خوشحال بشه از ته دل از خوشحالیش خوشحال میشم طوری که احساس میکنم دنیا رو به من دادن........ وقتی هم که بعد از نماز دعا میکنم و با خدا حرف میزنم خیلی احساس راحتی و آرامش میکنم طوری که ناخواسته گاهی لبخند میزنم که خودم نمیدونم بگم علتش چیه ؟ شاید اینکه خدا .......بگذریم
با تشکر از باران عزیز![]()

کلی بهش خندیدم چون حق با ایشون بود مطلب من بیشتر ناامید کننده بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)