نقل قول نوشته اصلی توسط ani
1-احوالات و حالات خانم دکتر عاشق ما چطور است ؟!

** آنی جانم خوب و عالی....همه کدورت ها دیشب برطرف شد و من دیدم چقدر خوشبختمو قراره بیاد خونمون همین روزا......هورا..................

2-ماشین کارگاه گجت در چه سالی و با چه قیمتی و به سفارش چه کسی و از کدام کمپانی بیرون آمد !!!به قول خودت این سوال امتیاز بالاست . [/color

**آنی جان داشتیم!؟!؟..بابا من شوخی کردم...فکر کنم سال 0200 بودش....قیمت هم که نداره..خدایی ماشینش حرف نداشت نه؟؟؟؟؟؟فکر کنم به سفارش شبکه 2 بود جهت مونتاز !!!!!! کمپانی...gajet .com ....!!!
آنی ججان این سوالا یادم می مونه تو سری 5 تلافی می کنما!!!
هوراااااااااااااااااااا

3-علی کنکوری چند سال پشت کنکور ماند ؟!

**این علی اقا کنکوری هنوزم پشت کنکوره ......اصلا نتونسته هنوز ازش رد شه..چند روز پیش دیدمش بهش گفتم انی خانم می گه چند ساله پشت کنکوری؟گفت خودمم نمی دونم دیگه عادت کردم ....!!!!

4-اگر همین الان ایمیل آدرس همسر baby را به تو بدهم . متن ایمیل تو به او چه خواهد بود؟!( عینا همان متن را بنویس )

** وای نگو آنی جان این شده یکی از آرزوهای من....ترو خدا اگر کسی داره آدرسشو بهم بده...
با اجازه اقای baby برادر خوبم..متنش اینه:

سلام دوست خوبم ...
نیاز به دادن این ایمیل را برای نجات جامعه زنان لازم می دانستم و باور نمی کنید با چه مشقتی این ایمیل را گیر آوردم..نمی دانم می دانید یکی از سردستگان باند ضد زن الان در کنار شماست و من وظیفه خود می دانستم که با همکاری هم بر این مهم فائق آییم و نگذاریم بیش از این به زنان اجحاف شود...
لطفا کمی سخت بگیر..شب ها اصلا شام نده..ظرف شستن با آقایون.شب ها خواب خارج منزل..روزی یک بار کتک!!!!....شستن لباس ها...جارو کردن....
عزیزم فعلا این ها را رعایت کن تا با کمک هم جامعه را نجات دهیم!!!!
هورا.................

(( شوخی بود..امیدوارم برادر خوبم به دل نگیرند...))

5- حالا یک کم بریم پای معامله ؛ اساسا ایمیل آدرس همسر baby را چند خریداری ؟!:D

** والا قیمتش هرچه باشه می پردازم.....مطمئنم تو مناقصه من برنده میشم....

6- خودت را در ده سال آینده به تصویر بکش ؟!

**ده سال آینده من خانم جا اففتاده ای هستم که در کنار عشق همسرم زیباترین روزها را با یاد خدا می گذرانم و 2 فرزند دارم که حتما اولیش باید دختر!!!! باشه....در اوج خوشبختی و موفقیت و حتما تخصص هم گرفتم...دوست دارم 10 سال آینده با لطف خدا زیباترین روزگارم باشد.آمین..قیافم هم این طوریه...

7- سئوالها خوب بید؟! صندلی داغ بید ؟!نظرت در مورد مهران مدیری !!!

آنی حان خیلی داغ بود..همه جام سوخته.....تلافی می کنم ها!!!! مهران مدیری واقعا طنز پرداز فهیم و نکته سنجیست و من بسیار از طنزهای لطیف آن لذت می برم به خصوص برره که نمونه زیبایی از برخی واقعیت های ایران بود.... به نظر من!!!!!
دیگه کسی نیست؟؟؟