سارا نشسته بودم که صدات را شنیدم .
** اختیار دارید آنی جانم
..به خدا من صداتون نکردم
..والا من نگفتم
....آقا یکی بیاد ثابت کنه من خانم آنی رو صدا کردم...:D
کارم داشتی ؟! گفتی صندلی ات ولرم شده ؟!

حالا کاری می کنم جوش بیاری .
** آخه مگه من چه گناهی کردم آنی جونم....ببین سرس پنجم هم تو راهه ان شا الله من تلافی می کنم ها!!!!!!

[/b]
به تاپیک آب و سنگ کاری نداشته باش و جوابهای خودت را به این سوالهارا بده .
1- وقتی دو قطره آب اگر كنار هم قرار بگيرند چه مي كنند؟
** قطره ها آب ...وقتی به قطره ها نگاه می کنم تنها چیزی که در ذهنم نقش می بندد قطرات زیبای باران است و بس...آنقدر با شتاب می آیند که فرصت بهم پیوستن ندارند ولی با اخرین سرعت به سمت زمین می آیند تا به وصل برسند...می دونی چرا آنی جان؟قطره های آب تنها روی برخی سطوح بهم می پیوندند و در برخی سطوح به زور و جبر هم اسیر هم نمی شوند.این همان بستریست که من را یاد حکمت خداوندگار می اندازد..2 چیز وقتی بهم می پیوندند که حکمت خداوند حکم کند حتی اگر هزاران قانون فیزیک و شیمی را زیر پا بگذارند...قطره های باران در صورتی متحد می شوند که خداوند بخواهد و بستر مناسب داشته باشند مثل تک تک سرنوشت های ما...( آخی چقدر فلسفی گفتم آنی جان نه؟؟؟)
2-اگر چند سنگ به هم نزديك شوند چه مي شود.؟
** سنگ ها در کنار هم مانع بسیار مسائل هستند ولی چه خوب اگر سنگ هم بودیم بگذاریم در مرور زمان تبدیل به سنگ های صیقلی و زیبا کف رودخانه شویم که زیبایی و طراوتشان آنها را لایق دوست داشتن می کند..
3-قدرت در چیست؟
در ایمان به ذات الهی....
4- بهمن عظیمی را می شناسی ؟!
** راستش خیر...:P
5-اولین بار در چه سنی خدا را با تمام وجود احساس کردی ؟( خارج از بحث ها ی تربیتی و القاعات والدین و مربیان )
** 18 سالگی : من به جرات می تونم بگم وقتی برای اولین بار به کلاس اناتومی بدن انسان ( تشریح) رفتم همان زمان وجود یک خالق را با تمام سلول هایم حس کردم.همان روز به پدرم گفتم که من امروز فهمیدم خدا حتما وجود دارد و بعد از ان بارها و بارها وجودش را درک کردم..
5- خانم babay همین الان اینجاست یک حرف تازه که بعد از سئوالات babay در صندلی داغ باید به او بگویی .
** خانم آقای بی بی چطور با یک ضد زن زندگی می کنید؟!!! ( شوخیست ها..امیدوارم همیشه خوشبخت باشند..)
6- برای هر یک از اسامی زیر یک شکلک بگذار ( همان بلایی که سر من آوردی و من تا چند وقت باید پاسخگوی بچه می بودم :D )
** داشتیم آنی جان تلافی می کنی!!؟؟ ولی خداییش وقتی دیدم دوستان برای شکلک هاشون توضیح می خواستم گفتم کاش می شد قیافه آنی جون را ببینم.!!!!
آقای سنگ تراشان :

کیوان :

نقاب :

طاهره :

ستاره :

لرد حامد :

گرد آفرید :

سورنا :

محمد ابراهیمی :

بالهای صداقت :

باران :

آنی :