سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم فرشته مهربان سوال از شما

1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
با سرچ کلمه مشاوره با سایت آشنا شدم ( به همین سادگی )
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
با یه گشت ، و مطالعه ، همدردی را جایی سالم و مفید دیدم و عضو شدم . ( به همین راحتی )
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
نام فرشته نامی است که یک دوست بنا به نظر لطفش من داده و به این نام خطابم می کند ، وقت عضویت نام فرشته قبلاً مورد استفاده واقع شده بوده ، به یاد پری مهربان پینوکیو ف مهربان را به آن اضافه کردم .
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
مدیر همدردی ، چون هم رنگ و فونت متفاوتی دارد ، هم حضورشان دلگرم کننده است .
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب ومفيد بوده نام ببريد
مطالب زیادی بوده که توجه مرا جلب کرده ، هم گزینش سخته هم در این وقت که می خواهم زود جواب دهم و بروم برای خواب ناز ، نمیتوانم تمرکز برای حضور ذهن و انتخاب داشته باشم .
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
اخیراً ، با نام اندیشه من ، از مرحوم علی صفایی حائری .
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده ومفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
این جمله از امام حسین علیه السلام : " الهی تو در همه حال مایه اطمینان و آسایش دل من می باشی " ( هر وقت این جمله از ذهنم می گذرد آرامشی عمیق و عاطفه ای قوی پیدا می کنم .
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
اخیراً در ماجرای مامفرد که بعد از آن با مراقبت و توصیه های جالب همسرش مواجه شده ، مامفرد خیلی قشنگ بیانش کرده بود و کلی مرا خنداند و نشاط بخشید .
9_چه رشته ورزشي دوست داريد
بد مینتـــــــون
10_چه خواننده موسيقي دوست داريد
خواننده های موسیقی های سنتی را اغلب می پسندم اما بیشتر ، ناظری ، شجریان و اصفهانی
11_يك جمله درباره مدير همدردي كيوان بگويد
برای هر دو احترام قائلم و دعاگویشان به خاطر زحماتشان در اداره این سایت هستم . خدا خیرشان دهد .
12_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
انتقاد خاصی الآن ندارم
13_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
بهتر آن که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران .
ولی چون شمایید . می گویم : برای خودم خیلی احترام قائلم ، و این احترام حتی در خصوصی ترین زوایا و لحظات هم مرا از اقدام به هر رفتار و گفتاری بدون تأمل باز میدارد ، و وقت اشتباه از روی غفلت ، مرا به خود می آرد و به اصلاح می کشاند . ( و این خیلی شیرینه )
14_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
لحظاتی که در دل طبیعت بوده ام در دوران کودکی و نوجوانی ، که اغلب آخر هفته ها در بهار و تابستان و پاییز ، پدر ما را به دل طبیعت می برد و زیبا ترین خاطره ام وقتی بودم که برگ درختی در دل طبیعت مرا چنان غرق کرد که گویی یک سفر در میان سلولها و رگ برگهاش داشتم و همانجا و در این برگ خدا را دیدم ، با او آشنا شدم و از آن به بعد بود که می دیدم همه جا با من است و نوازشم می کند ، با او مانوس شدم .
15_جواني رادر چه مي بينيد
در توانایی ، شور ، نشاط ، سرزندگی ، خلاقیت ، خستگی ناپذیری ، شیطونی و شوخ طبعی .
و یک دنیا انرژی .
16_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
کوه و دشتی که سرسبز بوده و رودخانه ای نیز داشته باشد ..... ( طبیعت سرای من است مخصوصاً کوه و دشت دامنه کوه را ، پر از گلهای وحشی و بوی سبزه زار و صدای پرندگان و جیرجیرک ها و پرواز پروانه ها و ....
17_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
نوجوانی را
18_نظرتان در رابطه با عشق چيست
غریبی که مدعیان زیادی از آن دم می زنند ، اما بی خبر از عاشقی لاف عشق می زنند .
19_يك فيلم كه شما را تحت تا ثير قرار داده نام ببريد
گزینش سخته ، اما بعضی فیلمهای حاتمی کیا مرا به عمق می برد ، مثل آزانس شیشه ای ، روبان قرمز ، خاک سرخ ، حلقه سبز و.....
20_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
شغلم را به اختیار خودم انتخاب کرده ام و البته همین شغل را باز انتخاب می کردم ، و همچنین نویسندگی را .
21_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد.
صاف و صادق و بی غل و غش ، و البته دل نازک .
22_بهترين دوستتون توي تالار كيه
همه دوستان فعال تالار را از دوستان خوب خود می بینم ، اما در این بین یکی دو تا را بیشتر در ارتباطم .
23_بهترين اعضا تالار بگويد
همه خوبند و عزیز
اميدوارم هميشه موفق باشيد

شما هم همینطور برادر ابراهیمی عزیز :D.
علاقه مندی ها (Bookmarks)