سلام و درود به برادر بزرگوار جناب آقای baby
سلام برخواهر خوبم موعود
1- جدا" نظراتی که دوستان در مورد رئیس باند ضد زن نسبت به شما دارن و کلا" صحبتهایی که در مورد مخالفت شما با زن میشه ، تو رفتارتو با همسرتون تاثیر داره یا خیر ( حتی به شوخی ) ؟ اگه داره توضیح بدید لطفا" .
- اصلا به هیچ وجه ،
از ابتدای ازدواج گاهی جوک های این مدلی رو براش میگفتم ، یا بعضی از خصوصیات خانوما رو به طنز می گفتم .
2- شما خواهر دارید ؟
بله
3- حسی که همین الان نسبت به آقا امام زمان (عج) دارید رو بیان کنید .
- ازاینکه او همواره به یاد ماست ، و مشکلات ما مشکل او هم هست همینطور که خودشون فرمودن:
انا غیر مهملین لرعایتکم ولاناسین لذکرکم "همانا ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما رو فراموش نمی کنیم" ...... و در مقابل ما برای رهائی ایشون از زندان غیبت کاری نکرده و با اعمالمون آزرده خاطرشون می کنیم و...
احساس شرم و سرافکنده گی می کنم
4- دوست دارید اعضای تالار شما رو با کدامیک بشناسند : برادر ، دوست ، رئیس باند ضد زن ، پدر نمونه ، همسر نمونه ، یک همدرد ؟
هر کسی از ظن خود شد یار من
5- جدی جدی نظرتون راجع به روابط آزاد دختر و پسر چیه ؟
با روابط آزاد دختر وپسر مخالفم ،
6- اگه متوجه بشید فرزندتون از بین جنس مخالف دوست انتخاب کرده چطور باهاش برخورد میکنید که از کارش دست بکشه ؟
با همراهی ، کلا اگه بنظرم برسه یه اشتباهی رو انجام میده بسته به سن وسالش روشهای متفاوتی رو دنبال می کنم. ... قطع واکنشم شتابزده ومقطعی نخواهد بود و در طی یه پروسه سعی می کنم راهنمائیش کنم.
7- تو خونه شما کی سالاره : مرد ، زن یا فرزند ؟
در خونه ما سالاریت وجود نداره. پسرم هم می دونه که با تحکم و یا احیانا قهر - هیچوقت قهر ازش ندیدم- به خواسته ش نمی رسه.
در خانه ما رونق اگر نیست صفا هست
هرجا که صفا هست درآن نور خداهست
8-فکر میکنم آشپز خوبی باشید درسته ؟
بطور محدود بله ، یعنی غذاهائی که درست می کنم من درآوردیه ..... با ادویه فراوون
9- همسرتون خیلی زیاد به منزل پدرشون میرن ؟ اگه بله ، شما راضی هستید ؟
اوائل ازدواجمون از نظر من زیاد بود ، البته به نسبت بعضی دیگه از زندگیها شاید کم هم بود. چون مقید هم بودیم با هم همه مهمونی ها رو بریم معذب بودم. گاهی تنش هم داشتیم ...
اما بمرور برا کل مهمونی رفتن ها ومهمونی دادن ها بیشتر بهم فرصت میدیم و با تبادل نظرو صحبت با هم اون تنشها رو به حداقل رسوندیم.
10- ( لطفا" خانمها ناراحت نشن ) من هیچوقت دوست ندارم با خانمهای تالار علیه شما اقدامی بکنم ، باور میکنید یا نه ؟ چرا ؟
- باور می کنم ، این موارد رو هم تهدیدی برا خودم نمی دونم. دوستان بمن لطف دارن . اگرچه باید انرژی بزارم ، اما امیدوارم در این صحنه نبرد ، برا کسی دلخوری پیش نیاد و همه برنده این میدون رو ترک کنن. همه برنده باشن BABY برنده تر
11-مردانگی رو در چی میبینید ؟
همت بلند ، سعه صدر ، احترام ، دستگیری ضعیف ، دفاع از حق - ولو به ضرر آنی شما باشه-
12- همسرتون میدونه شما عضو تالار همدردی هستید ؟
خیر
13- تا حالا مورد شک همسرتون قرار گرفتید ؟ اگه بله چطور شکش رو برطرف کردید ؟
بله ، یکی دومورد، اجازه دادم بررسی کنن تا شکشون برطرف بشه.
ببخشید اگه سوالاتم زیاد بود میخواستم از تجربه تون استفاده کنم .
امیدوارم فایده ای براتون داشته باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)