به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 10 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 129
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 20 آبان 90 [ 18:20]
    سطح
    31
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    77

تشکرشده 79 در 38 پست

Array

RE: مرددم براي طلاق

نارسيس عزيزم سلام شما اشتباه متوجه شديد همسرم به من نگفته برو پيش روانشناس براي فراموشي مادر خودم بهم ميگه فراموشش كن و براي اينكار از روانشناس كمك بگير منو همسرم الان 4 ماه هيچ تماسي با هم نداشتيم وحتا صداي همو 4 ماه نشنيديم.فقط از دوستان مشتركمون يسري خبرها ازش بهم ميرسه.راستش من اصلا نذاشتم همسرم متوجه بشه كه تمايل دارم براي ادامه ومنتظرم اون اقدام كنه و اگرم اقدام نكنه قيدشو ميزنم ولي ضعف نشون نميدم چون اگه اقدام وتمايل برا ادامه از طرف من باشه اوضاي زندگيمون بدتر ميشه.نميدونم اخر چي ميشه ولي اميدمو از دست دادم برا ادامه منم فكر ميكنم جايي سرش گرمه كه سراغي نميگيره توكل به خدا نميدونم حكمتش چيه اميدوارم بشيتر از اين به ضررم تمام نشه.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 18 اردیبهشت 92 [ 16:23]
    سطح
    45
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,162

تشکرشده 2,174 در 573 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ميناي
    نارسيس عزيزم سلام شما اشتباه متوجه شديد همسرم به من نگفته برو پيش روانشناس براي فراموشي مادر خودم بهم ميگه فراموشش كن و براي اينكار از روانشناس كمك بگير منو همسرم الان 4 ماه هيچ تماسي با هم نداشتيم وحتا صداي همو 4 ماه نشنيديم.فقط از دوستان مشتركمون يسري خبرها ازش بهم ميرسه.راستش من اصلا نذاشتم همسرم متوجه بشه كه تمايل دارم براي ادامه ومنتظرم اون اقدام كنه و اگرم اقدام نكنه قيدشو ميزنم ولي ضعف نشون نميدم چون اگه اقدام وتمايل برا ادامه از طرف من باشه اوضاي زندگيمون بدتر ميشه.نميدونم اخر چي ميشه ولي اميدمو از دست دادم برا ادامه منم فكر ميكنم جايي سرش گرمه كه سراغي نميگيره توكل به خدا نميدونم حكمتش چيه اميدوارم بشيتر از اين به ضررم تمام نشه.

واقعا تعجب می کنم این همه اینجا گفتی نگرانی, نکنه طلاقت بده ,نکه از هم جدا شیم, وای من بعدش چه کنم ,حالا می گی من نذاشتم اون بفهمه که من تمایل به برگشت دارم؟؟؟؟؟؟؟
    می گی فکر کنم سرش جایی گرمه؟؟؟؟
    چرا اینقدر زندگی و الکی تصور می کنید؟ تازه بعدش می گید نمی دونم حکمت خدا چیه؟
    خدا بیچاره این وسط چیکارس؟
    تو حتی نذاشتی همسرت بفهمه تمایلی برای برگشت داری. اون وقتی هیچ چراغ سبزی از شما نمی بینه خب معلومه اقدامی نمی کنه.
    عزیز من یه ذره سنجیده تر عمل کن. به خدا زندگی مشترک دوستی ساده نیست که حالا این نشد خب جدا می شم فوقش یه کم سختی می کشم حالا بعدی.........
    تو باید بهش برسونی که به زندگیت به شرط تغییراتی در خودت و هسرت علاقمندی.
    دوست پسرت که نیست اگه بفهمه دوسش داری بعدها تو سرت بزنه شوهرته. باید بفهمه دوسش داری. حقشه.
    ببخشید تند گفتم گاهی تلنگر لازمه

3. کاربر روبرو از پست مفید sisili تشکرکرده است .

sisili (جمعه 12 آذر 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    77

تشکرشده 79 در 38 پست

Array

سيسيل عزيزم ممنون از پاسختون من 1 بار 4 ماه پيش و قبل از دادگاهمون اينكارو كردم و باهاش تماس گرفتم و گفتم ميخوام برگردم ولي اون گفت نه و دادگاه امد و گفت طلاق و منم گفتم مهريه ميخوام و پروندمون بسته شد و الان 4 ماه ديگه تماسي باهم نداشتيم و متاسفانه اون تماس من باعث شد همسرم 10 قدم عقبتر بره تا بياد جلو چون قبل اون تماس تمايلش برا زندگي بيشتر بود تا بعد اون تماس و من چون احساس كردم ناراحت از جدايي تماس گرفتم ولي بعدش يهو 100 درجه نظرش تغيير كرد و گفت نه فقط طلاق.كه ديگه منم نه تماسي گرفتم باهاش نه ابراز علاقه اي كردم.راستش ديگه ام حاظر نيستم اينكارو كنم چون 1 بار اين كارو كردم و نتيجه عكس ديدم و فكر ميكنم اگه حالا هم ميخواد بياد و حرف بزنه علتش همين مدت بي توجهي بوده.پيش همه گفته ميخوام برم دنبالش دلم نميخواد زندگيم از هم بپاشه ولي وقتي با ما تماس ميگيرن يه چيزه ديگه ميگن كه واقعا علت اين 2 گانگي رو نميفهمم روانشناسم ميگه شايد علتش غرورش باشه كه مثلا ميخواد كم نياره جلو شما(لجو لج بازي) و زير بار شرط خاصي نره از طرف شما.ولي نظر من اينه كه جلو مردم ميخواد بگه من خوبم مشكل از همسرمه كه نميخواد زندگي كنه.دليلمم اين 4 ماه بي خبري كه حتي يه smsنداده انگار اصلا من نبودم.اصلا نميدونم تصميم درست چيه و چه برخوردي باهاش كنم فعلا مننتظرم بياد ببينم چي ميگه چي ميخواد تا بعد تصميم قطعيمو بگيرم.ولي از صميم قلب ميخوام برگرده كارشو عوض كنه حضور برادرشو كم كنه تو زندگيمون و اون قضيه ترياكو تحت نظر مشاور و روانپزشك حل كنه.دعا كنيد اينقد منو زندگيش براش مهم باشيم كه اين مساييلو بپذيره و منم برگردم پيشش من واقعا دوسش دارم و ميخوام باهاش زندگي كنم ولي نه با هر شرايطو خفتي.

5. کاربر روبرو از پست مفید ميناي تشکرکرده است .

ميناي (جمعه 12 آذر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 10:04]
    سطح
    38
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    890

تشکرشده 902 در 220 پست

Array

زندگي آتشگهي ديرينه پا بر جاست
    گر بيفروزيش رقص شعله اش تا هر كران پيداست
    ورنه خاموش است و خاموشي گناه ماست

برای بهبود زندگی باید تلاش کرد، همونجوری که شما ناراحتی ها و مشکلاتی دارید شوهرتون هم همین احساسو داره، مسلمه که اگه هیچ کدوم قدمی برنداره وضع بهتر نمی شه.

حالا انشاالله شوهرتون که یک قدم جلو اومد و اومد صحبت کنه شما 10 قدم جلو برید. به هر حال زندگی خودتونه نه کس دیگه و هر تلاشی که کنید نتیجه مثبتشو خودتون می بینید.

نقل قول نوشته اصلی توسط ميناي
    ... از صميم قلب ميخوام برگرده كارشو عوض كنه حضور برادرشو كم كنه تو زندگيمون و اون قضيه ترياكو تحت نظر مشاور و روانپزشك حل كنه...

این حرفارو به شوهرتون بزنید، مخصوصا با تاکید بر همین از صمیم قلب.

[size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]

7. 3 کاربر از پست مفید green تشکرکرده اند .

green (دوشنبه 15 آذر 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 مهر 96 [ 01:42]
    سطح
    52
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 135
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    650

تشکرشده 643 در 136 پست

Array

سلام مینای عزیزم
    از قراری که پدر شوهرت گذاشته بود برای بعد از عمل ,خبری نشد ؟؟؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    77

تشکرشده 79 در 38 پست

Array

سلام پرديس جان نه عزيزم هيچ خبري نشد الان حدوده 1 ماه از تماسشون گذشته ولييييييييييييييييييييي نه زنگي نه سراغي من اصلا شك دارم اينا بيان متاسفانه تو خونشون همه اظهار نظر ميكنن حرفاشون خيلي حرف نيست يه تصميم نهايي نميتونن بگيري چون هر كس نظري داره.احتمالا الانم بابا مامانش دوست دارن بيان داداشش راضي نيست باورتون نميشه جلسه اول كه امدن خونه ما برا اشنايي نه خواستگاري برا اينكه پدر مادرش منو ببينن همشون امدن برادر مجردش 2 تا خواهراش با شوهراشون و بچهاشون تازه ما تو يه شهرم نبوديم از 2 تا شهر بوديم همشون شبم موندن.اون موقع همه گفتن اينا خيلي بهم وابسته ان بعدا مشكل پيدا ميكني از خواستگاريشون بفهم ولي من چشمامو بسته بودم.فعلا كه خبري نيست ببينم تا كي ميتونه اينطوري برخورد كنه با قضيه.البته منم تازگي ها خيلي بدبين شدم مرتب نيمه خالي ليوانو ميبينم مثلا وقتي دوستام ميگن به ما گفته ميخوام برم دنبالش و زندگيمو دوست دارم ميگم نه دروغ ميگه ميخواد حفظ ظاهر كنه در صورتي كه شايد اينطور نباشه يا مدام تصور ميكنم حتما الان با يكي ديگست.يا اينكه فكر ميكنم اگه ميخواد بياد دونبالم علتش اينه كه ميخواد ببرم اذيتم كنه تا مهرمو ببخشم متاسفانه اين فكرا زياد ميياد سراغم.ومدام تو تصوراتم با برادر شوهرم درگيرم و به دعواهايي كه قراره باهاش بكنم فكر ميكنم.شرايط رواني بدي دارم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مرداد 91 [ 19:03]
    سطح
    33
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 128
    دستاوردها:
    تشکرها
    216

تشکرشده 222 در 93 پست

Array

به نظر من یک اقدام جدی کن مثلاً اعلام کن اگر راضی نیست که با من ادامه بده من هم نیستم و اگر اینقدر معطل کرده که من از مهریه ام بگزرم من راضی نیستم که کسی به زور مهریه با من زندگی کنه من سر مهریه باش کنار میام.اون بیشتر می ترسه اگر برگرده مجبور به دادن امتیاز به تو باشه وقتی که اومد اصلاً درباره امتیازهایی که می خوای بگیری فعلاً صحبت نکن فقط درباره ادامه دادن این زندگی و اینکه در این مدت کجا بوده و چه کرده و چرا خبری از تو نگرفته را صحبت کن اگر به خوای درباره امتیازهایی که می خوای صحبت کنی طرف نه تنها قبول نمی کنه بلکه تو را رها می کنه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    77

تشکرشده 79 در 38 پست

Array

فعلا تا اخر اين ماهم صبر ميكنم تا ببينم چي ميشه اگه تا اخر اين ماهم خبري نشد ازشون اونوقت يه برخورد ديگه ميكنم راستش زماني كه داشتيم خونه ميساختيم پدرم يك مقدار پول حدود 25 تومن بهمون كمك كرد كه حدود 8 تومنشو هنوز برنگردونده و دستش مونده و ميتونه هم برگردونه الان.نميدونم باهاش تماس بگيرم براي برگردوندن پول يا نه پدرم راضي نيست و ميگه بذار تكليفت معلوم بشه ولي من از دستشون عصبانيم و دلم ميخواد اين مسلئله رو ياد اوريشون كنم نظر شما چيه ميترسم نخواد پولو بده و ما هم مدركي نداريم كه اين پول دستشونه.يه مسئله ديگه من در مورد جهيزيمه هيچ نوشته يا چيزي ندارم كه ثابت كنم اون وسايل مال منه جهيزيه خوبي هم داشتم حوده 20 تومن هزينم شد پارسال و فقط 8 ماه ازشون استفاده كردم.ايا ميتونه بهم برشون نگردونه چون هيچ چيزي ندارم فقط يه فيلم و مدركي ندارم.جالب اينجاست بهش گفته بودم هر وقت خواست نقل مكان كنه بهم بگه تا برم وسايلمو جمع كنم نه تنها نگفت پدرشم اون روز ميگفت رفته خونه خودش اثباب اثاثيه اشم چيده.ايا من اگه كارمون به جدايي رسيد ميتونم از نظر قانوني وسايلمو پس بگيرم؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 دی 89 [ 23:18]
    سطح
    27
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    دستاوردها:
    تشکرها
    135

تشکرشده 139 در 59 پست

Array

عزیزم اولا که کاملا از راه مصالمت امیز پیش برو و سعی نکن کار به لج ولجبازی بکشه
    ثانیا بهتره ازیه وکیل و مشاورحقوقی در این زمینه کمک بخوای تا موفق شی
    موفق باشی

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 مهر 96 [ 01:42]
    سطح
    52
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 135
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    650

تشکرشده 643 در 136 پست

Array

سلام مینای عزیزم
    خبری از خونواده شوهرت نشد ؟؟؟؟
    در مورد اون ۸ میلیون به نظر من فعلا هیچ اقدامی الان نکن .
    و در رابطه با جهیزیه تا اونجا که من میدونم خانوادهٔ عروس لیستی از اقلام رو که خریداری کردند رو مینویسند و دو نفر از خانواده داماد امضأ میکنند که این وسایل به عنوان جهیزیه از خانواده عروس تحویل گرفته شده و یه نسخه نزد خانواده عروس و یه نسخه نزد خانواده داماد میمونه فعلا به این چیزا فکر نکن امیدوارم که به اون جاها نرسه ..
    امیدوارم که مشکلت به زودی حل شه

صفحه 10 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)