![]()
اميدوارم روي صندلي داغ زيارتتون كنم. ساراخاتون!!!نوشته اصلی توسط سارا بانو
سلام دوبـــــــــــــــاره :
سلام
خب سرافراز جان خسته نباشی گلم و امیدوارم تا اینجای کار خیلی نسوخته باشی..اکرم سوختی پاشو برو یک پماد زینک اکساید بزن و بپر بیا که سوال دارم:
يعني خداييش پماد زينك اكسايد زدن چه فايده داره دوباره بسوووزوووني خانم دكتر! براي جواب دادن به سوالهاي زير بايد برم استاد منطق و فلسفه استخدام كنم و كلي هم كتابهاي ارسطو و سقراط بخونم.
1:**برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت ** می تونی بگی این جمله که ما خیلی روش تاکید می کنیم تو تالار به چه مفهومی هست و آیا تا الان تجربه کردی؟
مي تونم معنيشو درك كنم اما اجراش نكردم. هميشه به يه چيزهايي وابستگي داشتم و به مرز وارستگي نرسيدم!
2:قانون راز......چه مفهومی رو داره ؟و شما برداشتت چیه؟
درباره قانون جاذبه است كه اگر يك سيب بندازي بالا حتما ميفته پايين!
والله فيلمشو چندين و چندبار ديدم اما بنظرم بازم نياز به تصحيح داره. اينكه نبايد زيادم به يه آرزويي بچسبي چون ازت دورتر مي شه.
3:آیا اصل مبارزه کردن برای داشتن چیزی با قانون راز در یک راستاست یا خیر؟
تا يه جاهاييش بله. اما يه موقعهايي هم بايد رها كرد و الكي نجنگيد. حفظ روحيه خيلي مهمه.
4:آیا قانون راز رد کننده جمله سوال 1 هست ..اگر نه چطور این تضاد رو توجیه می کنی؟
نه. ميشه آدم چيزي رو بدست بياره اما اگر بخواد وابسته اش بشه يا از ازدست دادن اون چيز بترسه مصداق جمله يك ميشه.
5:فکر می کنی افرادی امثال بالهای صداقت که آنقدر با صبر و استقامت زندگی خودشون نجات دادن یا حتی کسی مثل من که با سختی و گذشت به عشقش رسید در روز اول تالار چطور آدم هایی بودیم؟
من پست هاي هردوتونو خوندم. حالت بلاتكليفي داشتين. حدس مي زدين يك راههايي ممكنه درست باشه اما مطمئن نبوديد و با حرف هركي ممكن بود نظرتون برگرده. تالار به شما خط داد و به راه درست مطمئنتون كرد.
6:و آیا نظرت در مورد مهریه چیه؟بالا یا پایین ..چرا؟
من در يكي از پست ها نظرمو راجع به مهريه دادم. گفتم كه بستگي به وسع طرفم داره. اما پايين نمي گيرم.
7:و جهاز ..چطور جهازی دوست داری ببری ؟اعیانی یا ساده ..چرا؟
دوست دارم طوري جهاز ببرم كه اولا مورد نياز باشه. 30 دست بلور و 5 دست قابلمه و 7 سري كاسه بشقاب نباشه. يا مثلا انواع خرد كن سرخ كن له كن همزن و اين چيزا نباشه. يجوري هم باشه موقع اسباب كشي پدر خودمو و شوهر بيچاره رو درنيارم. درثاني دو تا وسيله بايد بذارم اون بگيره ديگه! مزه اشو بچشه بنده خدا!
8:گفتی دوس داری در یک کشور خارجی مسافرت کنی ..چرا؟آیا به قصد گشت یا به قصد پیشرفت؟
دوست دارم نوع متفاوتي از زندگي رو تجربه كنم و هدفم هم پيشرفت هست.
9:مرهم زخم هات ..........................................؟
اميد به خدا!
10:(( آی آدم ها که در ساحل نشسته شاد و خندانید...یک نفر در آب دارد می سپارد جان........))
نظرت چیه؟
چي بگم! اگر آدم كسي رو ببينه داره غرق مي شه و نجات نده گناهه ولي نميشه هم هميشه در دريا شنا كرد و دنبال غرق شده ها گشت. تا حد زيادي هر كسي خودش مسئول زندگيشه.
11:این شکلک شبیه کیه؟
شبيه دكتر جراح بداخلاق!
%% الان خیلی از دست من شاکی هستی دیگه!!!! نه؟؟ من که در رفتم.......خوش بگذره....
هرچي جلوتر بريد جواب سوالهام نزول پيدا ميكنه. خواهشا فلسفي نپرسيد من خودم توي فلسفه زندگي موندم حالا بيام براي شما چي بگم آخه!![]()

..اکرم سوختی پاشو برو یک پماد زینک اکساید بزن و بپر بیا که سوال دارم:

این شکلک شبیه کیه؟
حيف كه نوبت صندلي داغت گذشت!!!

باشه؟
اونم فقط یه کوچولو ها
چون هدف صندلی داغ کاملا مشخصه و آلاچیق کل کل آدرسش یه کوچه بالاتره:)

علاقه مندی ها (Bookmarks)