سلام
عزيزم هيجكس نميكه كه تمام و كمال شما مقصريدبلكه همه ما ميدونيم كه تا حدي شما مقصريى و تا حدي هم همسرتون همه ما اينو ميدونيم ولي اين خود شما هستي كه در برخورد با همسرتون طوري رفتار ميكنيدكه همه تقصيرها رو قردن ميقيريد و شما هربار با بيش قدم شدنتون برا اشتي ايشون رو متوقعتر ميكنيد و بيش قدم شدنتون دقيقا نشون دهنده اينه كه همه اشتباها از طرف شماست و هربار ايشون رو مطمعن تر ميكنيد كه ايشون هيج تقصيري ندارن و شما خودت با اين كارات جندين بار نشون دادي كه محقق اين رفتاريد شما اشتباه داشتي ولي خودت با اين رفتارت اشتباهات كوجيكتو درنظرش بزرك كردي در واقع با اين همه بيش قدم شدن برا اشتي از كاه كوه ساختي زندكي شما براي اشتباهات اوليه تون بهم نميخوره بلكه صرفا ببخاطر رفتارهاي بعديته
مثلا جرا هي ميكيد مهريه نميخوام اين يعني اينكه همه اشتباها تقصير منه و من محق همجين رفتاري هستم جرا حرف طلاق و بيش ميكشي هر كي طلاق بخواد خودشم بايد اقدام كنه حالا از ترس مهريه نميكنه كشش ميده كه شما درخواست بدي و اين طوري مهريه نده شما هم عين خيالت نباشه اصلا حرف طلاق و نزن تا اخر عمرش كه نمي تونه اينطوري بمونه بالاخره به ضرر خودش هم هست بزار خودش اقدام كنه وقتي اقدام كرد اون موقع بكو خيلي خب من كه طلاق نميخوام شوهرم ميخواد طلاقم بده اونم بدون دليل موجه بس مهريه ام رو بده بعدا .مهريه نخواستن شما فقط اينو ثابت ميكنه كه فقط اين شمايد كه مقصريد
به نظر من شما 1 سال كلا بي خيالش شو اصلا اصلا اصلا اصلا به طرفش نرو نه براي طلاق نه اشتي به نظر من كه زندكيت ارزش اين يه سال معطلي رو داره تو اين يه سال هم قشنك حسابي به خودت برس به سرو وضعت ظاهرت حسابي خوشكل كن روحيه ات رو درس كن ورزش كن مسافرت برو سعي كن تو كارت و درست بيشرفت كني يه جورايي هم سعي كن كه موفقياتت بكوششون برسه ولي بابا تو رو خدا به هيج وجه جه شما جه خانوادت سراغش رو نكيريد اينطوري بعد يه مدت ناخوداكاه ميكه اااااا جي شده خبري ازش نيست يواش يواش ميشينه با خودش فك كردن كه اره منم يجاهايي سخت كرفتم فلان جا ها هم من اشتباه كرده بودم منم اشتباهام زياد بوده يواش يواش اون خوبيهاتون يادش مياد دلش واست تنك ميشه ولي همه اينا وقتي اتفاق ميفته كه يه مدت ازت كاملا بي اطلاع باشه ببين تا اخر عمرش كه نميتونه بلا تكليف خودشو نكه داره حىاقل اين يه سال رو صبر كن طلاق بكيري وضعت بهتر ازاين نخواهد بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)