سلام آويژه جان از صحبتهات نه تنها نرنجيدم بلكه خوشحال شدم از اينكه اگر موافق اين كار نبودي اما نظرت رو برامون نوشتي.سلام بر شما و دلهای پاکتان.
راستش از وقتی تاپیک راه افتاد، هی خواستم بنویسم و هی به خودم نهیب زدم که "چه بشود؟!" ... اما این پست را که دیدم، ترجیح دادم "کیبرد" به دست شوم! و حرفهایم را بزنم. امیدوارم بتوانم بدون رنجاندن شما خوبان منظورم را برسانم ...
ای کاش می دانستم چرا یک عدد اینقدر شما رادرگیر کرده؟ مگر هدف از دعا خواندن، نزدیک شدن به منشا همه نیکی ها نیست؟ مگر قرار نبود برای هم دعا کنید، که زودتر اجابت شود؟ این چطور خداییست که دم و دستگاهش این بالا پایین شدن های ناگزیر را بر نمی تابد؟ این چه جور دعا کردنی است که بجای تعالی روح و جان، هدفش رسیدن به نقطه پایان شده ؟
مثلا دو نفر برای هم یک روز دعا کنند نمی شود و چهل نفر، بخوانند، حتما می شود؟
مگر خدا متر و ترازو دارد؟!
و ای کاش می گفتید کجا نوشته محصور شدن در چنین قالبی شما را به مقصود می رساند. نمی شود همینطور یک مسیر مندر آوردی را گرفت و رفت ... سر به بیراهه می گذارد ....
با احترام![]()
ما درگير عدد و رقم نيستيم بلكه درگير اتحاد و يكدلي هستيم اگر سرچ كني حتما در مورد عدد چهل مطالبي پيدا ميشه ولي اصلابراي من مهم نيست .من از همون شروع هم دنبال يك اتحاد بودم كه تا حدودي موفق شديم .
من وقتي پست شما رو خوندم تازه متوجه شدم انگار عدد چهل رو خيلي پررنگ كردم و منظورم رو درست نرسوندم قبل از اينكه اين تايپيك رو بزنم هيچ تايپيك اعتقادي رو نديدم كه مدام به روز بشه و دوستان پيگيرش باشن.
هدف خود من در مرحله اول آرامش بود نه استجابت گاهي ما آدم ها يادمون ميره خدا كجاي زندگيمون هست عنوان بعضي از تايپيك ها رو ببيني متوجه منظورم ميشي.
شما وقتي يك دعا رو ميخوني و از خوندنش هيچ چيزي براي خودت نميخواي اولين چيزي كه بهت ميده آرامش هست بعد نوع دوستي
دعاي معراج رو اگر به معنيش دقت كني ميبيني خدا رو با صفات نيكو ياد ميكنه و بعد ازش ميخواد صاحب دعا رو از خطراتي محفوظ نگه داره.من در مورد زيارت عاشورا نظر نمي ذارم اميدوارم مصباح جان بيان خودشون بگن.
شايد شما بگي من با زبون خودم از خدا ميخوام شما در پنج دقيقه ميتوني خدا رو به اين زيبايي وصف كني و ازش درخواست داشته باشي.وقتي مشكل خودت رو كنار ميذاري با فراغ بال تازه متوجه مفهوم دعا ميشي .
يا بگي چرا درگير عدد و رقم هستيد ؟؟؟
خود من وقتي يك روز دعا ميكنم شايد ديگه فرداش دعا نكنم.
خدا متر و ترازو نداره ما بنده هاش هستيم كه متر و ترازو داريم.
دوستاني كه اين دعا رو شروع كردند بيان نظراتشون رو بگن تو اين مدت كه دعا خوندن چه تغييري در زندگيشون حاصل شد.
آويژه جان شنيدي ميگن وقتي براي يكي كاري از دستت برنيومد براش دعا كن ما اينجا دعا ميكنيم ولي هدفمون گره گشاييه وقتي تو دنياي واقعي ببينيم يك نفر با كمك ما مشكلش حل ميشه چرا كمك نكنيم چرا فقط خود بين باشيم اونجا بايد كمك كنيم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)